Anda Dapat Skor Mata Oscars Olivia Culpo Untuk Di bawah $ 10

Gaun couture dan perhiasan dengan kiraan karat super tinggi sudah melapisi permaidani merah pada tahun 2017 Oscars, walaupun harga pelekat enam angka di sebalik setiap item membuat sebenarnya memiliki satu mimpi paip yang cukup besar. Sebaliknya eyeshadow ungu Olivia Culpo, sebaliknya, sangat cantik kerana dapat dicapai. Tidak ada lelucon, kami sangat menyukainya, kami benar-benar memetik artis soleknya Sir John untuk mengetahui apa yang dia gunakan, dan dia bertindak balas pada kadar yang lebih cepat bahawa teman lelaki kami, mendedahkan bahawa Cat Eye Infallible L’Oreal di Shady Violet ($ 8; .com) berada di belakang sihir. Produk dua hujung itu menempatkan dua bayang krim dalam nada ungu yang saling melengkapi, yang membolehkan pro untuk menyesuaikan diri dengan cahaya yang sesuai untuk Culpo. Liner dibiarkan lembut dan kabur untuk mengelakkan diri dari warna terang.

BERKAITAN: Lihat Apa Semua Orang Berjaya ke Anugerah Akademi 2017

Multitasking tidak pernah kelihatan begitu baik ��. # Oscars2017 lavender mata asap. �� # # OliviaCulpo @lorealmakeup

Jawatan yang dikongsi oleh S I R J O H N (@irjohnofficial) pada

VIDEO: 2017 Anugerah Akademi Red Carpet Tiba

 

Sir John mengimbangi kesan berani dengan bibir bogel matte, dan beberapa kontur dan penonjolan halus. Ekor kuda yang ramping, yang dicipta oleh Justine Marjan, membenarkan matanya (dan gaun yang menakjubkan) menjadi tumpuan. Tak sedar pun bukan perkataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 85

map