Anda jujur ​​harus melihat foto ini untuk mempercayainya.

Pohon tebal biasanya disediakan untuk anak-anak dengan lutut yang dikikis, tetapi jika anda Kim Kardashian Barat aktiviti zaman kanak-kanak mengambil makna baru. The Menjaga dengan Kardashians bintang menyiarkan gambar dirinya di dalam pokok sepenuhnya bogel, dan, jujur, anda perlu melihatnya untuk mempercayainya. 

Dalam Instagram hitam-putih, Kim mengimbangi cawangan yang rendah dalam apa-apa tetapi but. Bintang ayam nampaknya tidak berubah dengan menyamar dalam bogel. Sebenarnya, dia menatap ke jauh seperti dia berada di sana untuk merenung misteri-misteri yang hebat. Seperti biasa, rambutnya ditiup dan jatuh di keriting yang jatuh tepat di bawah tulang kolarnya. 

Untuk menyimpan tembakan dari NSFW, dua bintang muncul di atas putingnya dan bayang-bayang strategik menyembunyikan apa-apa yang mungkin tidak sesuai untuk mata prying. 

Jadi terhormat telah difoto oleh Mert dan Marcus untuk buku baru buku mereka! 20 tahun dalam pembuatan! Ia keluar pada 7 Sept #mertandmarcus @mertalas @macpiggott #taschen

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Sebelum anda berfikir bahawa ini hanya satu pemotretan tipikal untuk wanita perniagaan berjuta-juta dolar, ia sebenarnya untuk sebuah buku. “Begitu juga dengan gambar Mert dan Marcus untuk buku buku mereka! 20 tahun dalam pembuatan! Ia keluar pada 7 Sept,” dia menegaskan ‘gram. 

BERKAITAN: Kim K. Kata Utara Akan Menjadi Presiden Yang Lebih Baik Daripada Trump

Oleh itu, pada dasarnya seni! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map