Anda Perlu Lihat Apa Emma Stone Seperti Seperti Brunet

Emma Stone secara semulajadi menjadi berambut perang, tetapi ia mudah dilupakan, memandangkan dia mempunyai keupayaan luar biasa untuk menarik perhatian mana-mana warna rambut yang dia pilih dan menjadikannya kelihatan semulajadi. Kes pada titik: Selepas melekat dengan helai rusuk untuk seketika, Batu telah mencelupkan rambut coklat cokelat kaya.

Pelakon itu memandang wajahnya untuk memberi kesan penuh apabila dia melangkah keluar di L.A. semalam. Walaupun teduh muram dan pinggir lembut adalah pilihan yang tidak dijangka ketika kami bergerak ke arah musim yang lebih panas, Batu bukanlah satu-satunya bintang yang menaikinya ke musim semi. Bulan lalu, Sarah Hyland mengecat ombré berambut perangnya menyoroti si rambut coklat yang mendalam.

BERKAITAN: Melihat Keadaan Perubahan Emma Stone

Walaupun kita tidak pasti jika kerja mewarna Batu adalah untuk peranannya yang akan datang dalam biopik Rosemary Kennedy, kita menggali sisihannya dari norma untuk musim bunga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 54 =

map