Anda Perlu Menonton Dolly Parton Talk Mengenai Rambut Ikonnya

Rambut yang baik atau tidak, Jolene tidak mempunyai koleksi rambut palsu Dolly Parton. Sekiranya anda memerlukan satu lagi sebab untuk mencintai ikon itu, tengoklah Dollywood Special beliau di pertunjukan Rumah & Keluarga Saluran Hallmark, di mana dia bercakap dengan topik yang dia tahu hampir sama dengan skala vokal-wignya, sememangnya. “Saya pernah mencuba dan mengekalkan rambut saya sendiri seperti yang saya suka, dan mempunyai peluntur dan semua itu, ia hanya menjadi pecah dan saya fikir, mengapa saya akan mengalami semua itu? cara saya tidak akan mempunyai hari rambut yang buruk, “katanya. “Ini satu perkara yang lucu, apabila saya memakai rambut besar ini, kerana saya sangat kecil, suami saya selalu mengatakan saya kelihatan seperti Q-Tip-hanya apa-apa tetapi wadah putih besar di kepala saya.” Semasa segmen itu, bintang itu mengambil penonton melalui tiga rambut palsu yang paling tidak dapat dilupakannya, bermula pada tahun 1973 dengan Kami Menemuinya album yang menampilkan Porter Wagoner. “Saya akan melihat sendiri kadang-kadang dalam semua gambar itu dan pergi, ‘Oh tuanku apa yang saya fikirkan ?!’ tetapi kita semua tidak fikir kita kelihatan baik ketika itu? ” dia berkata. “Nah, saya tidak tahu sama ada saya kelihatan baik, saya hanya kelihatan seperti Dolly.”

Parton terus menjelaskan bahawa dari segi pentas panggungnya, rambutnya hampir menjadi aksesori ke almari pakaiannya. Dia akan memilih rambut palsunya bergantung pada bagaimana pakaian dipotong, sentiasa ingat di mana instrumennya akan dan bagaimana dia akan mendapatkan tali gitar di atas kepalanya. Selain daripada menjadi unsur penting untuk melihat tanda dagangannya, rambut juga membantu mengekalkan kesihatan unta semulajadinya, walaupun rambutnya di bawahnya adalah warna dan panjang yang sama. “Saya cuba mengekalkan akar saya untuk suami saya, saya tidak mahu kelihatan baik untuk semua orang dan kemudian pulang ke rumah dan kelihatan hebat,” tambahnya. “Saya akan melihat sama dengan saya sama ada kosnya mahal atau sedikit, tetapi kosnya terlalu tinggi untuk melihat harga yang murah ini juga.” Cintaku untuknya secara rasmi tidak mengenal batas. Semak video sepenuhnya di bawah. Kami janji ia bernilai setiap saat dari masa 5 dan setengah minit berjalan.

BERKAITAN: Lihat Dolly Parton’s Changing Looks

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 78

map