Anda Terpaksa Dimainkan oleh Paris Hilton

Jika nama Paris Hilton mengenang kenangan dari berambut pirang yang menarik perhatian Chihuahua dalam beg tangan berjenama dan deadpanning yang “panas” di litar kelab malam L.A, anda diampuni. Tetapi itu bukan siapa pengganas berusia 37 tahun sekarang-dan, mengikut dia, tidak pernah ada.

“Terdapat banyak salah faham tentang saya,” kata Hilton InStyle. “Pada masa ini dalam hidup saya saya telah melalui segala-galanya dan saya hanya ingin menunjukkan kepada dunia yang saya benar-benar berada.”

Kata-kata itu juga benar sepanjang projek dokumenter baru Hilton, Meme Amerika, kerjasama dengan pengarah Bert Marcus dan rakan-rakan media sosial yang lain. The Fat Jewish (Josh Ostrovsky), Brittany Furlan, Kirill Di Sini (Kirill Bichutsky), Emily Ratajkowski, Hailey Baldwin, dan DJ Khaled.

Meme Amerika mengambil menyelam mendalam ke dalam budaya media sosial dan orang-orang sebenar di belakang akaun yang paling disukai (dan, sebaliknya, dibenci).

Di barisan depan filem ini Hilton, yang dekad di pusat perhatian membina apa yang digambarkan oleh Marcus sebagai cetak biru untuk media sosial.

“Dia mencipta selebriti baru,” kata Marcus. “Paris adalah sejenis O.G. influencer yang membantu menulis skrip tentang cara membina jenama untuk media sosial. “

Walaupun kemasyhurannya di seluruh dunia, beberapa orang benar-benar memahami wanita itu di belakang jenama itu-marah Marcus tidak sabar-sabar untuk berubah dengan filemnya. “Saya rasa kebanyakan orang tahu dia ikon global, tetapi apa yang orang tidak tahu ialah terdapat banyak perkara yang benar-benar salah difahami.”

“Dia pasti Marilyn Monroe masa kita,” katanya. “Datang dari keluarganya yang berasal dari dia, kontroversi yang telah dia lalui, dan kemudian dapat keluar dari pihak lain sebagai ahli perniagaan yang cerdas, tajam. [Filem itu menunjukkan] sebelahnya bahawa banyak orang selalu ingin melihat. “

The sebenar Paris diperkenalkan awal dalam filem: Dia kelihatan sahih dan emosi ketika dia menerangkan kebocoran 2004 pita seksnya dengan teman lelaki kemudian Rick Salomon. “Ia seperti diperkosa,” katanya pada kamera, air mata mengalir ke pipinya.

Bercakap secara eksklusif dengan InStyle, Hilton mendedahkan bahawa dia tidak pernah bercakap begitu terang tentang pengalaman itu, walaupun dengan kawan rapatnya. “Ia adalah salah satu pengalaman yang paling menyakitkan dan memalukan yang pernah berlaku kepada sesiapa. Melakukan filem ini adalah kali pertama saya pernah bercakap mengenainya. Saya tidak pernah bercakap tentang perkara itu dengan sesiapa pun, malah kawan saya. Ia adalah satu perkara yang sangat sukar untuk seorang wanita terpaksa melalui, jelas, untuk menjadi sangat dihina di hadapan seluruh dunia. “

“Ini adalah salah satu momen yang paling peribadi dalam hidup anda,” katanya terus menerus, “dan bagi seseorang yang anda percayai untuk mencuba dan menguntungkan anda adalah salah. Tiada siapa yang perlu meneruskannya. “

Selama bertahun-tahun, Paris telah menjadi lebih ragu-ragu tentang siapa yang dia percayai tetapi mengekalkan peminatnya (“Little Hiltons” yang mereka panggil sendiri) tidak pernah membiarkannya.

“Mereka seperti kakak-kakak saya. Saya mempunyai hubungan istimewa dengan mereka, “katanya. “Saya telah mendapat kelebihan oleh ramai orang dalam industri ini, tetapi peminat saya sentiasa setia. Saya berasa sangat bertuah dan diberkati untuk memilikinya. Ia tidak seperti saya perlu bekerja. Saya melakukan ini kerana itu yang saya suka lakukan. “

Dan orang yang dia percayai secara naluriah, katanya, adalah tunangnya, pelakon Chris Zylka, yang dia merancang untuk menikah sebelum akhir tahun ini. Kerajang lengkap kepada bekas bintang realiti, yang Lebihan makanan alum tidak mempunyai kehadiran media sosial.

Apabila Hilton kemudiannya akan mengisytiharkan semasa Q & A untuk filem itu, berkenalan dengan seseorang tanpa kehadiran media sosial adalah “begitu f-raja panas.”

“Saya suka segala-galanya tentang dia,” Hilton bergegas, “tetapi itulah yang menakjubkan. Terdapat beberapa orang-lelaki khususnya-dalam pasangan, yang begitu ke dalamnya: menggunakan orang untuk membuat pengikut. Tunang saya, dia menonton CNN, dia membuat seni, dia menulis skrip, dia melakukan kerja. Dia suka, ‘Saya bahkan tidak mahu terlibat dalam dunia media sosial. Itulah perkara kamu; itulah dunia kamu. ‘”

BERKAITAN: Paris Hilton Kini Mengetuk Kami Mengenai a Kehidupan sederhana Reboot Selepas Bersatu semula dengan Nicole Richie

Walaupun kekurangan minat dalam usaha media sosial Hilton, dia berada di pihaknya setiap langkah. “Tidak kira apa yang kami lakukan, kami sentiasa bersama,” katanya. “Kami tidak pernah menghabiskan lebih daripada lapan jam lagi-jika saya mempunyai gambar dan dia melakukan projek. Kami tidak pernah menghabiskan waktu malam; kami tidak pernah pergi berlibur sejak tarikh pertama kami. “

Dan yang Chihuahua-toting karikatur Hilton anda fikir anda tahu? Ia adalah sebahagian daripada skema Hilton untuk membina empayar. Dan setakat ini, dia mempunyai usaha untuk kecantikan, fesyen, muzik, filem, televisyen, buku, perhotelan, malah realiti maya. Geek teknologi yang diisytiharkan diri sedang dalam proses melancarkan dunia realiti maya Paris Hilton yang akan berfungsi sebagai platform media sosial baru.

“Saya lebih pintar daripada saya berpura-pura menjadi,” katanya, kebenaran yang terbukti melalui empayar bilion dolar yang dibina. “Dunia telah diperkenalkan kepada saya Kehidupan Mudah– dengan watak seperti ini, ditzy, watak airhead berambut perang, tetapi itu bukan siapa saya. Saya seorang tomboy di hati. Pelan saya sepanjang masa adalah pada dasarnya membina jenama. ” 

Bagi filem itu, Hilton bersemangat untuk penonton untuk bertemu dengannya. “Saya sangat gembira bahawa orang benar-benar dapat melihat bahawa saya bukan hanya watak kartun,” katanya. “Saya mempunyai hati, saya mempunyai perasaan, sama seperti orang lain.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map