Anda Tidak Dapat Menonton Prestasi Coachella Beyoncé-Itulah Mengapa

Sabtu, April 14 turun dalam sejarah sama ada anda seorang ahli Beyhive atau tidak.

Beyoncé membesarkan kita dengan satu persembahan Coachella cemerlang yang bukan sahaja membuktikan dia adalah ratu untuk mendapat perhatian semua orang, tetapi juga ada lebih banyak muzik berbanding kesesakan yang baik. Dia mengangkatnya fesyen ante dalam lima penampilan Balmain, dan juga memfokuskan pertunjukannya untuk meraikan kebanggaan hitam dan menghantar mesej yang kuat dan berani.

Ya, dia mengalami kerosakan almari pakaian, tetapi penampilan lebih dari 100 penari dan penampilan Ratu Bey (hello Jay-Z, Solange Knows, Kelly Rowland, dan Michelle Williams) membuat kami lupa semua tentang itu-apatah lagi hit selepas melanda selepas memukul dia tampil. Tetapi di mana anda boleh menangkap pertunjukan pertama, dan bagaimana anda dapat meniru prestasi kedua pada Sabtu ini?

Malangnya, anda tidak boleh. YouTube melancarkan keseluruhan hujung minggu pertama Coachella secara langsung, dan 58,000 penonton dilaporkan menonton untuk menonton set Beyonce pada Sabtu lepas. Seluruhnya, arus hujung minggu menarik 41 juta penonton hidup di seluruh dunia, menjadikannya festival muzik yang paling banyak ditonton di YouTube. Walaupun berjaya, YouTube pada mulanya hanya merancang untuk menyiarkan hujung minggu pertama. Semasa pertunjukan Beyoncé disiarkan sekali lagi pada hari Ahad, aliran hidup dengan cepat berpindah untuk menampilkan artis lain yang melakukan, dan kami hanya tersisa dengan klip video kabur selama sekejap yang terdapat di media sosial.

BERKAITAN: Makna Di Sebalik Semua Pakaian Coachella Beyoncé

Menurut Pelbagai, kami tidak akan dapat menonton pertunjukan asalnya atau prestasi Coachella yang akan datang. “Ia adalah satu-satunya tempat hidup,” kata seorang pakar Beyoncé Pelbagai. Seorang rep Youtube juga berkata, “” Sayangnya livestream itu tidak tersedia apabila diminta. ” Sementara itu Pelbagai mencadangkan bahawa Beyoncé boleh mengumumkan aliran eksklusif pada Tidal, perkataan sejauh ini ialah jika anda tidak menontonnya hidup hujung minggu lalu, anda terlepasnya. Pilihan lain? Anda boleh mendengar audio di stesen Coachella Sirius XM.

Cadangan kami? Ikuti #Coachella dan #Beyonce hashtags apabila dia melakukan lagi hari ini pada pukul 11:05 pagi. PT, dan menangkap tindakan di Twitter dan Instagram.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 40 =

map