Anda Tidak Percayalah Berapa Banyak Hari Lahir Ulang Tahun Suri Cruise Kelihatan Seperti Ibu Katie Holmes

Selamat hari jadi Suri Cruise! Anak perempuan berambut gelap kepada Tom Cruise dan Katie Holmes bertukar menjadi 10 hari ini. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kami telah melihat Suri melangkah dalam beberapa pakaian pra-remaja yang bergaya. Tetapi, satu perkara benar-benar menarik perhatian kita sejak lewat: berapa banyak dia kelihatan hanya seperti ibu.

Walaupun masih mengambil beberapa keperibadian ayah bintang filemnya, Cruise dan anak perempuan Holmes tidak dapat dinafikan berkembang menjadi imej meludah ibu. Semasa perjumpaan ibu-anak baru-baru ini, pasangan itu dilihat di pertunjukan Broadway dan bahkan bertemu dengan harapan presiden Hillary Clinton. Sepanjang masa, warna rambut mereka yang dikongsi dan ciri-ciri wajah yang sama serta-merta memberikan mereka sebagai ibu dan anak perempuan.

BERKAITAN: Suri Cruise Muncul di Peringkat dengan Ibu Katie Holmes pada Festival Warga Emas Global

Oleh itu, pada hari istimewa Suri, kami memutuskan untuk memasukkan gadis hari jadi dalam kumpulan kanak-kanak kami yang kelihatan seperti ibu bapa selebriti terkenal mereka. Lihat sendiri dalam foto di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map