Anda Tidak Pernah Dipakai Lip Liner Seperti Georgia May Jagger

Bertanggungjawab, Georgia May Jagger dikenali sebagai jurucakap Rimmel London, yang tidak bertanggungjawab, model berusia 24 tahun itu tidak mematuhi peraturan ketika menerapkan solekannya sendiri, yang selalu membuat penampilan yang tajam.

Cermin mata merah yang berwarna merah jambu Jagger memakai ketika kita terjebak dengannya di Tembikar Darah Kucing Darah DKMS di Cipriani Wall Street di New York pada 5 Mei, adalah salah satu cara seperti itu model suka tunduk taraf kecantikan dan anda tidak akan percaya produk yang dia gunakan untuk mencipta rupa yang tidak dijangka: Rimmel London Menumbuhkan Warna Penuh Lip Liner di bawah My Spell ($ 6; ulta.com). “Ada tempoh selepas saya mula memodelkan bahawa saya tidak seperti bereksperimen dengan solek dan kemudian ia datang dalam gelombang dan perubahan. Kini, pada dasarnya saya meletakkan gincu di mata saya dan eyeshadow di bibir saya. Kini saya sebenarnya memakai pelopor bibir, “katanya. “Jadi sekarang, kebanyakan masa saya melakukan perkara seperti itu dan juga menggunakan perkara sebagai noda. Saya buat lebih banyak untuk warna. Anda sentiasa mendapat hijau gelap, navy, atau kapal hitam, tetapi anda tidak semestinya mendapatkan merah, merah jambu, atau apa-apa seperti itu. “

 RELATED: The Eyeliners Terbaik untuk Warna Mata Anda

Walaupun dia nikmat “solek mata mental,” Jagger menyimpan seluruh rutinnya yang rendah dan mudah. “Saya fikir pendekatan saya adalah penjagaan kulit semulajadi dan tidak solek semula jadi kerana anda tidak boleh mencari pigmen yang anda inginkan dalam perkara organik. Saya sangat suka kedai di East Village di New York yang dipanggil Live Live & Organic. Mereka membuat produk mencuci muka dan produk syampu yang dipanggil All-In-One ($ 25; live-live.com), dan saya suka kerana ia agak semula jadi.

Jagger juga berkongsi petua untuk membuatnya “mengerang” aka pinggirannya yang terkawal. Dia mengangkat poni dan membolehkannya kering secara semula jadi, diikuti dengan memutar sisi pinggangnya dengan ibu jari dan jari telunjuknya dalam gerakan masuk. “Dia [Alex Brownsell, kawan Jagger dan pengasas Salon Bleach London] mengajar saya cara melakukannya, mullet palsu, kerana saya benar-benar mahukan mullet, tapi seperti mullet palsu!” Katanya..

BERKAITAN: Cara Pakai Mascaras Berwarna untuk Setiap Warna Mata

Teknik kecantikan off-kilter adalah sesuatu yang berjalan dalam keluarga. Jagger menyatakan ibu supermodelnya, Jerry Hall mempunyai cara yang unik untuk menggunakan eyeliner yang dia tidak pernah dilihat oleh orang lain sebelum ini. “Mum melakukan sesuatu yang gila yang tidak saya lakukan, dan tidak dapat dilakukan. Dia benar-benar baik melakukan eyeliner cair dan ketika dia melakukan mata kucing, dia secara literal mengubah kepalanya ke tepi dan menariknya dalam garis lurus. Dia mengatakan ia berfungsi untuknya kerana sudut tangan anda berada di, “kata Jagger. “Dia dari generasi di mana anda melakukan rambut dan solek anda sendiri dan anda tidak boleh bergantung kepada orang lain, jadi anda perlu berbuat baik atau tidak, anda tidak akan kelihatan seperti orang lain. Saya fikir ada banyak perkara yang boleh dikatakan untuk itu. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 42

map