Angelina Jolie Adalah Siren Perak di Anugerah Filem Hollywood

Angelina Jolie
Albert L. Ortega / Getty

Faith Cummings

Nov 06, 2017 @ 8:30 pagi

Semua mata berada pada Angelina Jolie di Anugerah Filem Hollywood. 

Pada malam Ahad, pemenang Anugerah Akademi berakhir hujung minggu di The Beverly Hilton Hotel untuk acara yang penting, menyalurkan bintang filem Old Hollywood dalam gaun yang diilhamkan jubah Jenny Packham dan barang kemas minimal. Bibir merah dan padanan kuku lembayung memberikan mata peraknya berwarna pop warna, manakala rambut tebalnya hanya ditambah ke ensemble elegan.

Jolie mengambil peringkat untuk menerima Anugerah Filem Bahasa Asing Hollywood untuk Pertama Mereka Membunuh BapaKu dan menyampaikan ucapan yang menyentuh untuk menghormati orang Kemboja yang dipaparkan dalam dokumentari itu.

“Apabila Roger Khmer mengambil alih negara ini, mereka menyasarkan dan menyeksa artis,” katanya. “Kebanyakan mereka disembelih atas suara mereka dan demi kesetiaan mereka, untuk menjadi artis Kemboja, bagi kebanyakan orang, tidak semestinya sangat mudah, setiap anggota kru Cambodian terpengaruh oleh peperangan ini. untuk menceritakan kisah mereka melalui seni, jadi bagi semua rejim yang menghancurkan seni dan seniman di Kemboja, mereka gagal, ini untuk semua orang yang pulang ke Kemboja, mereka membuat filem ini.

VIDEO: Angelina Jolie Memakai Cape Besar Mengawal untuk Filem

Tetapi Jolie bukan satu-satunya bintang yang bersinar, kerana ia adalah malam yang penting untuk beberapa selebriti kegemaran kami di skrin besar dan kecil. Jake Gyllenhaal mengangkat Anugerah Pelakon Hollywood untuk peranannya Lebih kuat dan Shailene Woodley memberi penghormatan kepada Kate Winslet untuk kerjanya Roda Wonder.

“Hasratnya, semangatnya untuk pembuatan filem itu menular,” kata Woodley mengenai Winstlet. “Krew, kita semua, tidak mempunyai pilihan tetapi untuk menilai semula semua naratif dan paradigma kita di sekeliling pembuatan filem dan menyedari betapa bertuahnya kita dan berapa banyak kita suka dalam industri ini, kerana keghairahannya.”

Dia menambah, “Ini adalah seorang wanita yang menunjukkan setiap hari dengan kejujuran dan keaslian, dan saya yakin itu sebabnya dia seorang pelakon yang hebat, hebat dan menarik.”

Hilariously, Winslet berkongsi ciuman dengan Allison Janney di atas pentas.

Dan gaya petang tidak mengecewakan sama ada. Dakota Johnson sesuai di ceri Calvin Klein memisahkan dan Winslet tergelincir pada jumpsuit Elie Saab dengan korset renda. Sementara itu, Carey Mulligan meneruskan cinta karpet Raf Simons dalam pakaian midi merah Calvin Klein.

Tinjau ke sana untuk melihat beberapa persembahan kegemaran kami dari malam glamor.

-Dengan laporan oleh Brandi Fowler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 88

map