Angelina Jolie dan Tote Kegemaran Olivia Munn Hanya Mendapatkan Reka Bentuk Bergaya Bergaya

Sekiranya anda sedang mencari beg yang dibawa di mana-mana sahaja yang akan membawa anda dari sekarang hingga akhir tahun, carian anda berakhir. Bertemu dengan Petra Kasual. Tote kulit bergaya dari Everlane ini adalah versi baru dari tengkorak Petra klasik mereka, yang dengan cepat menjadi beg itu pada tahun 2014 apabila ia dilihat di tangan beberapa selebriti bergaya kegemaran kami, termasuk Angelina Jolie dan Olivia Munn.

PHOTOS: Angelina Jolie Terbaik Terlihat dan Mematikan Karpet Merah

Everlane's Casual Petra Bag
Kesopanan

Seperti Petra klasik, Casual Petra (gambar di atas) diperbuat daripada kulit Itali 100%, tetapi merupakan versi yang lebih ringan dengan rasa yang lebih sejuk, lebih di pusat bandar. Dan ia mendapat sedikit pengurangan harga-sementara runcit asal $ 425, Casual Petra akan dijual dengan harga $ 285. Gaya pada harga yang baik? Tidak dapat mengalahkan itu.

Jika anda berminat untuk mendapatkan aksesori terbaru Everlane, kami akan mencadangkan agar bertindak cepat-apabila Petra menjadi tersedia pada tahun 2014, sudah ada senarai menunggu 7,500 orang. Petra Casual akan tersedia dalam warna hitam, coklat, dan tentera laut pada 26 Januari. Dapatkan senarai menunggu sekarang di everlane.com.

FOTOS: Olivia Munn Paling Tampak Tampak Pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 43

map