Angelina Jolie dilaporkan mempunyai seorang lelaki baru dalam hidupnya

Kedengarannya ada seorang lelaki baru dalam kehidupan Angelina Jolie. Pelakon dan ibu enam telah mula “melihat” seseorang, walaupun “ia tidak serius,” Hiburan Malam ini laporan. 

Ini menandakan hubungan romantis berpotensi pertama untuk Jolie sejak dia dan bekas suami Brad Pitt mengumumkan bahawa mereka telah mendapat perceraian pada 2016 selepas dua tahun perkahwinan. 

“Brad dan Angie sama-sama sangat bersekongkol tentang kehidupan mereka. Angie telah memberitahu rakan-rakannya bahawa dia tidak bersedia untuk membuat keputusan, tetapi dia telah melihat seorang lelaki yang tampan dan tampan yang merupakan agen hartanah,” kata sumber itu. ET. “Dia bukan selebriti atau profil tinggi dengan apa-apa cara.”

“Angie berada di tempat yang sangat buruk selepas berpisah [dari Brad],” tambah sumber itu. “Hanya mempunyai orang dewasa untuk menghabiskan masa dengan membantu.”

Menurut Orang, Pitt mula kembali ke permainan sejak akhir tahun lalu. “Dia telah keluar tetapi tiada apa yang serius di kawasan kencan sama sekali, tidak ada yang boleh dibicarakan pada ketika ini,” kata sumber kepada sumber.

BERKAITAN: Brad Pitt Adik Dating Lagi Selepas Splitnya dari Angelina Jolie

Mereka mungkin kedua-duanya menjadi penyembuh dari perceraian dan meletakkan diri mereka kembali ke sana, tetapi tidak mengharapkan perdamaian. “Orang ramai bercakap tentang mereka semula, tetapi ia tidak akan berlaku,” kata sumber itu ET. “Perkara-perkara antara Brad dan Angie benar-benar berakhir dengan buruk, dan ketika mereka telah mencuba terapi dengan [enam] anak [mereka berkongsi], mereka hampir tidak boleh berada di dalam bilik yang sama.”

Walaupun masalah mereka, mereka pasti meletakkan anak-anak pertama. Jolie telah menghabiskan banyak masa yang berkualiti sejak kebelakangan ini dengan enam orang anaknya yang berkongsi dengan Pitt.

Semasa musim anugerah, dia membawanya Zahara, 13, dan Shiloh, 11 bersama dengannya untuk meraikan filemnya Pertama Mereka Membunuh Bapa saya di beberapa acara, termasuk Gala Anugerah Penilaian Kebangsaan dan Anugerah Annie 2018. 

Awal bulan ini, dia mengambil dua anak perempuan tertua dan kembar berusia sembilan tahun Vivienne dan Knox untuk melihat Tomb Raider kebangkitan semula. 

Kemas kini: Sehari selepas berita pecah bahawa Jolie mungkin melihat seseorang, sumber tanpa nama menembak khabar angin itu Orang

“Dia benar-benar tidak melihat sesiapa pun dan tidak akan,” kata mereka. Menurut sumber ini, temu janji bukanlah tumpuan utama untuk Jolie sekarang. 

“Dia akan memberi tumpuan kepada anak-anak mereka dan berada bersama mereka,” tambah mereka. “Dia tidak mempunyai minat untuk berkencan sama sekali.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 18 =

map