Angelina Jolie Mempunyai Perkara Paling Suka Yang Katakan Tentang Ratu Elizabeth

Anda mungkin tidak menganggap bahawa Angelina Jolie dan Ratu Elizabeth mempunyai banyak kesamaan, tetapi itu bukan kes itu. Pelakon dan dermawan sebenarnya berkongsi beberapa kepentingan dengan raja Britain, termasuk pemuliharaan alam sekitar. 

Dalam temu bual untuk dokumentari baru ITV, Planet Hijau Ratu, aktres itu bercakap tentang beliau dan semangat ratu bersama dan perjalanan baru-baru ini yang dia ambil ke Namibia bersama enam anaknya untuk menyoroti pemuliharaan hutan di Afrika.

“Bagi kami datang ke sini dan berkata kepada anak-anak, ‘Itulah sebabnya penting untuk menanam pokok,’ itulah mesej terbesar yang dapat saya ajarkan kepada anak-anak saya, dan itu adalah sesuatu yang mereka sudah tahu dari Yang Mulia dan mesejnya, “Kata Jolie. 

Semasa dalam perjalanan mereka, Jolie berkata bahawa anak-anaknya tertanya-tanya mengapa menanam pokok di Afrika adalah penting kepada Ratu Elizabeth. “Apa yang diturunkan kepada anda ialah mengatakan kepada anak-anak, ‘Anda benar-benar tahu, anda tidak mengenalnya, anda tidak dapat memahami apa yang dimaksudkan untuk menjadi seorang ratu dan semua itu,” katanya.. 

BERKAITAN: Ratu Elizabeth Hampir Ditembak dalam Percubaan Pembunuhan pada tahun 80-an

“Tetapi anda cuba mengatakan, ‘Anda tahu dia hanya wanita cantik ini yang benar-benar peduli terhadap orang di seluruh dunia, dan dia benar-benar peduli tentang masa depan, dan dia mahu cucu-cucu dan cucu-cucunya dapat berjalan-jalan, menikmati sifat dan budaya lain, dan kepentingan budaya lain. ‘”

“Dia fikir ia benar-benar penting dan saya bersetuju dengannya.”

Dokumentari ini akan menonjolkan bukan sahaja usaha Jolie di Namibia tetapi projek persekitaran Queen sendiri, The Queen’s Canopy, juga. Semasa majlis TV, Queen Elizabeth akan berbual dengan penyiar veteran Sir David Attenborough dalam temu bual satu-satu mengenai organisasinya, yang bertujuan menyatukan kesemua 53 negara dalam Komanwel dalam usaha pemuliharaan untuk melindungi hutan. 

Planet Hijau Ratu menyiarkan di U.K. pada hari Ahad, 16 April.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 68 =

map