Angelina Jolie Menang Permaidani Merah Dengan Bantuan Little dari Putri-Nya

Kami telah melihat banyak kanak-kanak Angelina Jolie akhir-akhir ini, dan kami menyukainya!

Malam tadi, pelakon berusia 42 tahun itu membawa Zahara yang berusia 13 tahun dan Shiloh berusia 11 tahun ke Anugerah Annie 2018, dan permaidani merah pada majlis itu adalah urusan keluarga yang benar-benar glam.

Zahara dan Shiloh telah menemani ibu mereka untuk beberapa acara dalam beberapa bulan yang lalu, termasuk Gala Anugerah Penilaian Kebangsaan dan lawatan ke kem pelarian Zaatari. Pada kadar ini, mereka akan menjadi lebih baik pada penampilan awam sebelum mereka dapat memandu!

Untuk Anugerah Annie di L.A., Zahara memakai seluar hitam dan baju hitam panjang lengan panjang dengan butiran renda, manakala kakaknya memakai baju hitam tajam dan baju putih. Di atas permaidani merah, dua bintang bertumbuh mengepung ibu mereka yang glamor, yang memakai gaun perak Atelier Versace. Pakaian tanpa lengan yang menakjubkan mempunyai bahagian atas dan meletakkan tato lengan Jolie pada paparan. Dia menarik perhatian bersama dengan solek mata dramatik dan bibir merah yang tebal.

Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt
David Livingston / Getty Images

Kami bertaruh ketiga-tiga wanita itu mempunyai malam yang hebat, kerana Jolie membawa pulang anugerah Best Animated Feature – Bebas untuk filemnya The Breadwinner, yang dihasilkan bersama beliau. Baiklah, jika kita mengatakan demikian!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map