Angelina Jolie Pitt Mendedahkan Bagaimana Dia Mendapatkan “Betulkan Bayi” Her sebagai Anak-anaknya Berkembang

Sejak anak-anaknya tidak lagi bayi, Angelina Jolie Pitt terpaksa mendapatkan “memperbaiki bayi” di tempat lain: pada set.

Jolie Pitt, 41, kini berada di Kemboja di mana dia membuat penggambaran filem seterusnya Pertama Mereka Membunuh BapaKu, yang mempunyai pemandangan yang memerlukan beratus-ratus kanak-kanak.

“Saya dikelilingi oleh mainan,” kata Jolie Pitt Orang dari pejabat pengeluarannya di negara Asia Tenggara. “Kami mempunyai 250 kanak-kanak di tempat kejadian, jadi saya mengisi rumah, kereta saya, treler saya dengan mainan. Ia adalah ‘saya suka bayi’ fix. “

Pertama Mereka Membunuh BapaKu adalah mengenai genosida Khmer Merah. Dia mengatakan dia bimbang “ini akan menjadi filem paling sukar” di sebelah ibunya.

“Mereka perlu melalui kem buruh,” kata Jolie Pitt. “Mereka perlu menangis dan menjerit. Naluri saya ingin memotong dan memeluk setiap orang. “

BERKAITAN: Angelina Jolie Pitt: Kenapa Saya Menanti Hadapan Untuk Bertumbuh Dengan Brad

Pengarah pelakon itu mempunyai enam orang anak dengan suaminya Brad Pitt -Maddox, 14, Pax, 12, Zahara, 10, Shiloh, 9, dan kembar Knox danVivienne, 7 – dan mereka semua berkembang dengan cepat. Pax, yang kedua tertua, telah mula bekerja pada set itu, katanya.

Pitt, 51, dan Jolie Pitt baru-baru ini membintangi By the Sea, yang merupakan kolaborasi pertama pada skrin sejak 2005 Encik & Puan Smith. Ditulis dan diarahkan oleh Jolie Pitt, filem Perancis pada 1970-an menceritakan kisah pernikahan dalam krisis.

BERKAITAN: Angelina Jolie mengenai Hubungan dengan Brad Pitt: “Kami Mempunyai Hari Apabila Kami Memandu Setiap Orang Sama-sama Gila”

Artikel ini mula-mula muncul pada Orang. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, lawati people.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 42 =

map