Angelina Jolie Strips Down dalam Kempen Fragrance Guerlain’s Dreamy Baru

Berikut adalah peringatan harian anda bahawa Angelina Jolie benar-benar menakjubkan.

Jenama kecantikan Perancis Guerlain berkongsi imej hari ini dari kempen haruman Mon Guerlain yang baru memaparkan bintang itu, dan dia kelihatan lebih cantik berbanding sebelum ini. “Haruman baru Guerlain telah dicipta untuk wanita luar biasa, ikhlas dan sahih. Bertemu Angelina Jolie, ikon baru Guerlain Perfumer, “tulis kapsyen tersebut.

Haruman baru Guerlain telah dicipta untuk wanita luar biasa, ikhlas dan sahih. Bertemu Angelina Jolie, ikon baru Guerlain Perfumer. #MonGuerlain

Satu jawatan yang dikongsi oleh Guerlain (@guerlain) pada

Tetapi imej hitam dan putih yang mencolok bukanlah apa yang sebenarnya kita bercakap. Beberapa hari yang lalu, label itu berkongsi video di Twitter berjudul “Notes of a Woman” yang menayangkan pelakon dan menampilkan pelukisnya di sebuah rumah yang indah sebelum menari melalui kebun anggur, melatih garis-garis, dan berpakaian untuk acara. Dia kemudian bersinar di atas minyak wangi Mon Guerlain dan membuat tangga turun dengan memakai pakaian hitam yang indah. Cantik.

VIDEO: Momen Kecantikan Angelina Jolie Terbaik

 

Dalam gaya Jolie biasa, bintang itu merancang untuk mendermakan seluruh gajinya dari projek Guerlain kepada salah satu badan amal sendiri.

BERKAITAN: Tonton Angelina Jolie Makan Kalajengking dan Tarantulas dengan Anak-Nya di Kemboja

Haruman Mon Guerlain kini boleh didapati dengan harga $ 66 pada sephora.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map