Angelina Jolie Terus Memakai Semua Hitam Di Tengah Prosiding Perceraian

Ia tidak akan menjadi lompatan utama untuk menganggap warna kegemaran Angelina Jolie adalah hitam. Walaupun menghabiskan sebahagian besar waktunya di Los Angeles yang cerah, Jolie melemparkan seragam Puan Smith seraya sering – memilih baju panjang hitam panjang atau pakaian ragut lantai di atas seluar pendek dan tangki atas mana-mana hari.

Dalam beberapa minggu yang lalu, sebagai percubaan perceraian dengan Brad Pitt telah berkembang semakin kotor, nampaknya rasa pelakon untuk warna gelap telah menjadi lebih bersemangat.

BELGIUM-UN-NATO-DIPLOMACY
EMMANUEL DUNAND / Getty Images

Tetapi walaupun dia mempunyai segala alasan untuk menyesuaikan moodnya dengan pakaiannya, lelaki berusia 43 tahun itu kelihatan gembira dengan acara lontarannya – yang kebanyakannya termasuk syarikat sekurang-kurangnya segelintir enam anaknya.

Pada hari Selasa, Jolie mengambil perjalanan membeli-belah dengan anak sulungnya, Zahara, 13, dan Shiloh, 12. Pemenang Oscar yang disalurkan Malficent ‘memimpin titular s dalam gaun panjang pertengahan betis dengan lengan panjang dan renda terperinci di leher. Dia mendapat akses kepada beberapa buah kulit patennya ($ 695; net-a-porter.com), sebuah beg Céline (yang dia juga memiliki dalam krim), dan sepasang cermin mata hitam bulat yang besar (kedai yang serupa lihat di sini).

BERKAITAN: Angelina Jolie Dilaporkan Benci Perhatian Amal Clooney Dapat

Sekarang, nikmatilah foto ini dari Jolie berpakaian serba hitam yang melayang melewati dua terapung kolam gila. “Celebs in Water” bertemu dengan “Bintang Super Serius yang Fotobombed oleh Pool Floats.” Paparazzo ini layak mendapat kenaikan, berkuatkuasa serta merta.

Angelina Jolie
Terma, 4CRNS, SL / BACKGRID
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 90

map