Anna Camp Memberi Kami Pemandangan 360-Darjah Pakaian Perkahwinannya

Kami sudah tahu bahawa Anna Camp adalah pengantin perempuan yang menakjubkan pada perkahwinannya sekarang menjadi suami Skylar Astin-tetapi sekarang dia memberi kami melihat 360 darjah pakaian cantiknya di media sosial dan kami kagum dengannya.

BERKAITAN: 9 Pengantin Selebriti yang Memakai Pakaian Cinderella IRL pada Hari Perkahwinan mereka

The Pitch Perfect bintang bersama mengikat simpulan di majlis luar pada hari Sabtu, 10 September di Santa Ynez, California. Pada hari yang besar, kami melihat pakaian Camp kebanyakannya dari bahagian depan dan kini kami mampu untuk mengalahkan gaun bola Reem Acra dari sisi dan belakang, juga!

Mengucapkan terima kasih kepada pereka dan pasukan glamnya, seperti selebriti gaya rambut selebriti Rod Ortega dan artis solek Jenn Streicher, pengantin berusia 33 tahun itu mula berkongsi gambar yang menawarkan beberapa kerumitan rupa yang dibuat khasnya dari semua sudut.

Cinta dengan @reem_acra dressetikThankyou @highheelprncess untuk segala-galanya! @ rodortega4hair dan @jennstreicher Saya suka kamu semua begitu banyak! @tessalynevents Thanku untuk membuat hari impian kami beautuful�������� @salvette untuk pic .. ��

Foto yang disiarkan oleh Anna Camp (@therealannacamp) pada

❤️

Foto yang disiarkan oleh Anna Camp (@therealannacamp) pada

Kadang-kadang anda perlu mendapatkan pakaian anda berbulu! Terima kasih @ rodortega4hair dan @jennstreicher untuk pic dan makeup saya ❤️u @highheelprncess @reem_acra

Foto yang disiarkan oleh Anna Camp (@therealannacamp) pada

Pakaian itu tanpa tali, mempunyai kancing yang dipasang, dan garis leher kekasih. Dengan semua renda dan tulle, kami bersetuju dengan Camp bahawa “kadang-kadang anda akan mendapat pakaian anda berbulu.”

BERKAITAN: 5 Perkara yang Kita Harapkan untuk Belajar dari Rob & Chyna Musim ini

Astin dan Camp telah bertunang pada Januari tahun ini-menjadikan penampilan pertama mereka sebagai cara pasangan pada bulan Jun 2013-dan baru-baru ini meraikan pesta bujang / bachelorette bersama dengan perayaan pra-perkahwinan.

Kami tahu pengantin lelaki berusia 28 tahun itu kelihatan agak malap dalam saman Ermenegildo Zegna, tetapi ia tidak begitu menarik jika dibandingkan dengan pertunjukan ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 25

map