Anna Faris boleh bersumpah untuk perkahwinan yang baik selepas bercorok Chris Pratt

Sudah tujuh bulan sejak Anna Faris dan Chris Pratt mengumumkan bahawa mereka memanggilnya berhenti selepas lapan tahun bersama-sama, dan sepertinya perpecahan mereka mungkin mempunyai pelakon yang bersumpah demi kebaikan. 

Semasa episod terbaru Dax Shepard Pakar Kerusi, dia membuka fikirannya untuk mengikat simpulan dan tujuan perkahwinan

“Saya seorang yang romantis, saya percaya dengan perkongsian, saya percaya dengan persahabatan, saya tidak tahu jika saya percaya dalam upacara perkahwinan semestinya-seperti saya hanya berkahwin dengan rakan-rakan saya,” kata Faris kepada Shepard. 

Apabila Shepard bertanya apakah dia pernah mempertimbangkan untuk berkahwin semula, dia berkata, “Saya perlu memikirkan tujuannya.” 

“Sama seperti keselamatan untuk anak-anak anda? Adakah ia konvensyen? Adakah orang lain menghormati hubungan anda?” dia bertanya. “Bagi saya, saya tidak pasti di mana ia sesuai, terutamanya apabila terasa begitu mudah, sudah tentu, untuk berkahwin dan kemudian ada yang tidak bercela dari segi keadaan yang terlibat.”

BERKAITAN: Anna Faris Menempatkan Rumahnya di Pasaran Berikutan Chris Pratt Split-Mengambil Jelajah

Walaupun dia menjadi waspada terhadap perkahwinan, dia mencerminkan mesra pada tahun-tahun yang dia habiskan dengan Pratt. “Kami mempunyai perkahwinan yang luar biasa dan kami mempunyai persahabatan yang hebat sekarang,” kata Faris. “Dan kami mengasihi anak kami untuk mati, dan saya sangat berbangga dengan itu, kerana saya tidak pasti saya melakukannya dengan baik pada kali pertama.”

Faris telah berkahwin dengan rakan senegaranya Ben Indra sebelum Pratt. Kedua-duanya bertemu pada set filem seram tahun 1999 Lovers Lane dan terikat pada tahun 2004. Faris memfailkan perceraian tiga tahun kemudian. 

Sejak dia berpecah, Faris telah mula berkenalan lagi, melangkah keluar bersama barunya Michael Barrett beberapa kali, termasuk perjalanan ke Itali lewat tahun lepas. Walaupun semuanya nampak baik dengan hubungan barunya ia jelas bahawa dia tidak akan berkata “Saya lakukan” bila-bila masa tidak lama lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 51

map