Anna Faris Goes House Memburu dengan Man Baru Michael Barrett Setelah Mengambil Fake Perceraian dari Chris Pratt

Anna Faris dan mantannya Chris Pratt secara rasminya memfailkan perceraian pada hari Jumaat, yang merupakan satu lagi langkah ke hadapan dalam proses perpecahan mereka, tetapi hujung minggu Faris tidak berakhir di sana.

Dia dan ahli sinematik, Michael Barrett, yang dilaporkan sejak awal musim gugur ini, pergi memburu rumah bersama pada hari Ahad sambil memakai topi dan kacamata. Faris sedang mencari hartanah baru di Los Angeles, dan Barrett berada di sana untuk membantunya.

Anna Faris Boyfriend
EVGA / CPR / BACKGRID

“Mereka melihat beberapa rumah kontemporari moden di Venice dalam julat $ 3 hingga 4 juta,” kata sumber kepada E! Berita. “Anna memegang risalah dari rumah-rumah yang berbeza dan membaca butiran. Mereka memegang tangan dan kelihatan sangat gembira bersama-sama.”

Pasangan itu memakai topi coklat yang sesuai dengan patch putih, cermin mata hitam, seluar jeans, dan baju berwarna neutral ketika mereka mencari.

Tidak lama selepas Pratt memfailkan kertas perceraian, Faris memfailkan jawapannya. Bekas pasangan itu sedang mencari penjagaan undang-undang dan fizikal bersama anak lelaki Jack yang berusia 5 tahun. Orang melaporkan bahawa Faris juga meminta hak untuk menerima sokongan anak.

BERKAITAN: Anna Faris Dapat Nyata Mengenai Khabar Khabar yang Ex Chris Pratt dan J.Law Mempunyai Kesan

Selepas Pratt dan Faris berpecah pada musim panas, Faris mula berkencan dengan Barrett selepas bertemu dengannya di set filem Terlampau.

“Anna telah melepak dengan Michael selama berminggu-minggu,” kata seorang sumber Orang pada masa itu. “Mereka melepak sekali-sekala pada bulan September, tetapi mulai saling bertemu dengan lebih kerap baru-baru ini.”

Sejak itu, pasangan itu telah melawat Itali bersama-sama, dan kini mereka memburu rumah. Kami berharap mereka yang terbaik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 91 =

map