Anna Faris meletakkan Rumahnya di Pasaran Berikutan Chris Pratt Split-Mengambil Lawatan

Anna Faris
Desiree Navarro / WireImage

Olivia Bahou

19 Jan, 2018 @ 5:00 petang

Anna Faris mula segar selepas berpisah dengan Chris Pratt. The Ibu bintang, yang bersama ibu bapa berusia 5 tahun, Jack Pratt bersama bekasnya, hanya meletakkan rumahnya lama di pasaran.

Faris menyenaraikan tiga bilik tidur, tiga bilik mandi rumah Hills Hollywood untuk $ 2.5 juta, menurut Trulia. Dia membeli rumah itu pada tahun 2005 untuk $ 1,995 juta, dan secara ringkas meletakkannya di pasaran untuk $ 2.3 juta pada 2013.

VIDEO: Anna Faris Kencan Lagi Selepas Split dari Chris Pratt

Rumah itu terletak di cul-de-sac yang tenang di Nichols Canyon, L.A., dengan landskap hutan-esque yang jujur ​​kelihatan lurus Jurassic World. Rumah ini mempunyai satah lantai terbuka dengan lantai kayu keras dan pintu kaca yang terbuka terus ke kolam renang dan belakang rumah.

Harta sebenar, walaupun, adalah suite induk, lengkap dengan patio peribadi, tab mandi dan pancuran mandian stim, menjadikan hari spa di rumah sepenuhnya dapat dicapai. Di luar, kolam besar, ruang teres, dan gelanggang bola Bocce menyediakan peluang-peluang yang menghiburkan.

Tetapi jangan hanya mengambil kata kami untuk itu-periksa rumah $ 2.5 juta yang menakjubkan di dalam gambar di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map