Anna Kendrick Bercakap kepada Dompetnya di Spade Terkini Kate #MissAdventure

Apabila Anna Kendrick tidak penggambaran atau meneruskan pengembaraan, dia membintangi episod kooky #MissAdventures Kate Spade New York yang membaca lebih banyak seperti filem mini daripada iklan. Kedua-dua terdahulu yang terlibat adalah salah untuk pengajar meditasi dan memecah masuk apartmennya. Dia terkini? Satu adegan makan malam, bertajuk “Syarikat Terbaik,” yang terletak di Bilik Teh Rusia di N.Y.C., di mana dia bercakap dengan tas gnome kebaruannya semasa tarikhnya berdiri. 

“Mereka benar-benar menyeronokkan, saya sangat seronok menjadikan mereka kreatif, unik, aneh dan tidak diingini,” kata Kendrick InStyle mengenai apa yang ia suka untuk filem siri ini. “Perkara yang menarik tentang hal ini adalah tidak pernah merasakan bahawa ia terpaksa berputar sehinggalah menjual apa jenama yang akan membolehkan anda mengepalai 10 pakaian pada satu masa untuk menjual pakaian? Ia tidak pernah merasa seperti ia perlu kelihatan sempurna sepanjang masa, baru saja berseronok dengannya. “

Dan hasilnya juga adalah tiga minit bersenang-senang. Setelah berkongsi minumannya dengan gnome dan anaknya yang comel, Milos (yang sebenarnya, keseronokan, seorang pelakon anjing.) “Milos adalah profesional yang profesional,” kata Kendrick. “Dia hanya duduk di situ dan menggantungkannya dan memandang kamu. Ia hebat”), dia menjadi pelindung selebriti yang tidak dijangka. Tonton episod terbaru Kate Spade New York #MissAdventure, di atas. 

BERKAITAN: Anna Kendrick Mendedahkan Status BFFnya dengan Zac Efron

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 76

map