Anton Yelchin Bercakap 5 hingga 7-dan Romionkan Bond Girl Onscreen

Apa yang kita mahu lakukan untuk cinta?

Ini adalah persoalan pemikiran yang ditimbulkan oleh watak Anton Yelchin dalam filem indie yang akan datang 5 hingga 7 (di teater hari ini), yang menceritakan kisah seorang penulis yang bercita-cita bernama Brian (Yelchin) yang memasuki hubungan dengan ibu Perancis dua, Arielle (Bérénice Marlohe). Tetapi ada satu tangkapan kecil: Oleh kerana status perkahwinan Arielle, dan persetujuan bersama yang dibuatnya dengan suaminya diplomat, Brian hanya dibenarkan melihat objek kasih sayangnya antara jam 5 dan 7 setiap malam.

Tetapi disebabkan perasaan yang mengalir di antara pencinta dua bintang itu sejak pertama kali menangkap mata di luar St Regis Hotel di Manhattan, tidak dapat menahan diri dalam urusan beruap, walaupun keadaan yang kurang baik, dan berjaya jatuh lebih dalam cinta daripada yang pernah difikirkan mungkin. Lebih romantik daripada Siswazah, dan sama seperti menyayat hati sebagai Yelchin’s 2011 tearjerker Seperti Crazy5 hingga 7 menunjukkan secara langsung kesan buruk yang mungkin dihadapi oleh orang-orang apabila mereka tiba-tiba jatuh cinta.

Kami bercakap dengan Yelchin mengenai filem ini, bekerja dengan Bond-girl Marlohe, dan apa yang biasanya dilakukannya antara jam 5 dan 7. Berikut adalah petikan daripada perbualan kami:

Bagaimanakah projek ini berlaku??

Ia adalah proses yang agak standard untuk saya. Victor [Levin] menghantar saya skrip, dan saya membacanya-nampaknya dia telah melampirkan surat kepadanya bahawa saya sebenarnya tidak pernah menerima. Apabila kita bertemu kali pertama, dia memfaharkan keseluruhan perkara itu kepada saya.

Apa kata surat itu? 

Banyak kata-kata baik yang saya mungkin tidak layak. Dia membujuk saya untuk melakukan filem dengan kebaikan, tetapi saya menyukai skrip yang begitu banyak sehingga saya ingin melakukannya tanpa bertemu dengannya. Saya mempunyai apa-apa tindak balas mendalam kepadanya, dan saya rasa jika anda bertindak balas dengan filem itu, anda perlu melakukannya.

Apa rasanya seperti bergaduh dengan Bérénice?

Apabila anda pertama kali bertemu dengannya, dia begitu cantik dan begitu menarik yang tidak dapat dielakkan anda terintimidasi, tetapi dalam masa-masa bercakap dengannya, anda diliputi oleh betapa hangat dan baik dan terbuka dia. Saya tidak tahu bahawa terdapat banyak orang dalam profesion ini yang sama seperti Bérénice. Tidak ada prestasi kepadanya sama sekali. Dia membuat anda berasa hebat tentang diri anda, dan ini mewujudkan tahap keselesaan yang luar biasa dalam memupuk hubungan.

BERKAITAN: Filem Romantik Kami Tidak Dapat Cukup

Pernahkah anda mengejar wanita yang lebih tua? 

Saya cenderung mengalami jurang umur, tetapi saya tidak pernah mengalami wanita yang sudah berkahwin. Saya sudah tidak pernah berada dalam hubungan “5 hingga 7”. Saya menanti-nantikan semua itu [ketawa]. Bagi saya, perkara yang paling mencabar cuba memahami mengapa Brian begitu konservatif di awal filem Dia berhadapan dengan sesuatu yang saya akan lebih terbuka kepada-tidak perlu perzinaan, tetapi jika ada yang berkata kepada anda, “Lihatlah, inilah yang saya dan suami saya lakukan.” Terdapat banyak kasih sayang yang tulen di Bérénice, saya tidak akan sebagai penghakiman [sebagai Brian].

Itu mungkin disebabkan oleh ibunya yang terlalu sombong.

Ia adalah pendidikannya, pasti. Saya fikir Frank [Langella] dan Glenn [Tutup] adalah indah. Saya tidak mahu bersandar terlalu berat pada stereotaip ibu bapa Yahudi, tetapi ada beberapa kebenaran untuk itu.

Apa yang biasanya anda lakukan antara jam 5 dan 7? Selain mempunyai urusan cinta yang mengerikan.

Saya tidur dan bermimpi tentang urusan cinta yang mengerikan.

BERKAITAN: Filem, Muzik, dan Rancangan TV ke Stream pada bulan April

5 to 7
Kesopanan

Tema-tema utama yang dilihat oleh filem ini adalah cinta dan keselamatan kewangan.

Saya fikir filem itu berlaku dalam sejenis fantasi tanah, dan ia membolehkan dirinya untuk memeluk fetish tertentu di New York. Terdapat etos tertentu yang terkandung oleh jenis tertentu New York, yang membuatnya kelihatan seperti sedikit dongeng, dan saya fikir semua filem percintaan adalah benar-benar. Apabila seseorang terlibat dengan seseorang secara romantik, selalu ada unsur fantasi, di mana setiap orang terlibat dalam dunia sendiri.

Sebahagian daripada saya menjangkakan bahawa Brian akan berakhir dengan watak Olivia Thirlby.

Ia tidak mengejutkan saya [bahawa mereka tidak berakhir bersama-sama]. Segala-galanya menunjuk kepada mereka sebagai hubungan platonik, dan saya fikir Brian menghormati perkara-perkara semacam itu. Saya akan mengatakan bahawa idea itu adalah untuk membimbing penonton dalam pemikiran ini adalah sesuatu yang boleh menjadi hubungan yang hebat: mereka adalah usia yang sama, minat yang sama, rasa humor yang sama, mereka boleh secara teorinya bersama-sama, tetapi saya fikir idea Vic adalah bahawa ia tidak berfungsi seperti itu. Perkara tidak selalu berubah seperti yang dirancang. Anda jatuh cinta dengan siapa anda jatuh cinta.

Tonton treler untuk 5 hingga 7 di bawah, dan menangkap filem di teater hari ini. 

PHOTOS: The 25 Most Kissic Movie Kisses

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map