Anugerah CMT Carrie Underwood Ternyata Kami Membawa Dua Kali

Pendedahan penuh: Apabila ia berkaitan dengan muzik negara, kami bukan pakar. Tetapi kita sudah biasa dengan pemain kuasa (Miranda Lambert, Florida Georgina Line, Blake Shelton …) untuk mendapatkan. Malah, Shania Twain akan sentiasa mempunyai tempat yang istimewa di hati kita. Man! Adakah anda berasa seperti wanita hari ini?

Seorang penyanyi yang menghampiri status Shania ialah Carrie Underwood. Beliau mendapat berikut yang setia, dan tahun ini telah kerap membuat tajuk utama selepas kembali ke perhatian selepas mengalami pemulihan sengit dari kecederaan wajah. Pembedahan selepas (dan pra-pembedahan, jujur), Underwood kelihatan cantik. Yang membawa kita ke Rabu malam, apabila nama rumah tangga, 35, melanda Anugerah Muzik CMT 2018 di Nashville untuk membawa pulang Video Wanita Terbaik dan melakukan “Cry Pretty.”

Lurus ke atas, kami menjangka dia muncul dalam salah satu gaun biasa yang biasa-biasa saja, yang kebanyakannya mempunyai tahap hiasan yang tidak enak dan pad bantal seperti 80s. Walaupun pakaian permaidani merahnya seksi, mereka biasanya hanya cukup konservatif untuk tidak mengganggu peminat kancingnya. Contoh yang bagus? Puncak Berta (tetapi malaikat!) Berta yang dia pakai untuk majlis utama pertamanya sejak pembedahan itu, Anugerah ACM pada bulan April.

Carrie Underwood Embed
Jason Merritt / ACMA2018 / Getty Images untuk ACM

Walau bagaimanapun, Underwood malam tadi muncul di CMT dalam sesuatu yang kami harapkan untuk melihat Joan Smalls, Kendall Jenner, dan mana-mana ahli #BalmainArmy Olivier Rousteing. Tidak, rumah fesyen Perancis tidak menyerahkan Underwood, tetapi ia kelihatan seperti satu keping mereka dengan bahu terstruktur, lengan panjang, panjang koktail seksi, dan ciri pinggang. Garis leher yang menjunam juga mesti.

BERKAITAN: Taylor Swift menendang rambutnya Blonde untuk Video Muzik Barunya

Carrie Underwood CMT Awards Lead
Jeff Kravitz / FilmMagic

Nicolas Jebran merancang baju musim panas kuning-musim panas “couture”, yang dia bergaya dengan pam Jimmy Choo emas dan permata kecil di sana sini. Bukannya kita tidak mengharapkan Underwood untuk kelihatan baik-dia merah permaidani emas-itu hanya untuk bintang negara, ini adalah pakaian diperbaharui, tinggi dan sejuk.

Sekiranya anda menjiplak, mungkin anda akan melihat beberapa Rosie Huntington-Whiteley di dalamnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 24

map