Anugerah Grammy Gwen Stefani Lihat Di Dalam Muzium

Tidak ada persoalan yang Gwen Stefani tahu bagaimana membuat kenyataan mengenai permaidani merah, dan dia melakukannya pada Grammy Awards 2015 malam ini. Superstar itu tiba untuk upacara itu di jumpsuit hitam Atelier Versace buatan tangan yang menampilkan korset semi-tipis yang dibuat dengan tipis hingga ke seluar kurus.

“Ini adalah Atelier Versace. Mereka menakjubkan-memerhatikan mereka mencipta ini, mereka betul-betul menjahit benda ini dengan tangan dan saya memakainya,” kata Stefani kepada Ryan Seacrest di E! Hidup Dari Karpet Merah dia melihat karpet merah. “Saya melihat banyak perkara itu sebenarnya kerana mereka terbang dan meletakkannya pada saya dan membuat sedikit penyesuaian dan memotongnya dan menjahitnya, ia menakjubkan, ia karya seni.”

RELATED: Madonna Is Having a Matador Moment (Sexy) di Grammys

Mengenai prestasinya? Bintang fesyen itu mempunyai pandangan pembunuh kedua di kedai: “Saya mempunyai lebih banyak karya seni untuk di panggung di atas pentas, dan ia adalah Versace sekali lagi. Pakaian itu tidak di carta,” Stefani berkongsi. “Saya tidak percaya saya berada di Grammys … Saya rasa saya bermimpi Saya pernah menyanyikan lagu dengan Adam [Levine] dan Maroon 5. Ini semua adalah satu kebetulan, hanya untuk Grammys sangat menarik, tetapi untuk menjadi persembahan sangat menarik jadi saya berasa sangat bertuah. “

PHOTOS: Lihat Setiap Lihat dari Anugerah 2015 Grammy Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − = 16

map