Anugerah Pilihan Remaja 2015 Permaidani Merah adalah Hangat Daripada Pernah

Mungkin lebih daripada apa-apa permaidani merah lain, Anugerah Pilihan Remaja adalah tempat untuk benar-benar membuat kesan yang unik. Lagipun, ada kegembiraan dan keseronokan pemuda ditambah dengan suhu musim panas yang membuat alasan sempurna untuk benar-benar melepaskan diri. Tahun ini, yang berlangsung di Pusat Galen di Los Angeles malam Ahad (16 Ogos) tidak mengecewakan. Terdapat banyak risiko mengambil alih permaidani merah, dari minidress Bella Thorne yang panas kepada Emma Roberts yang hampir menjadi petanda Peter Pilotto untuk memisahkan Zendaya (bercakap tentang membuat kesan dalam topi, top off-bahu dan skirt hitam).

Ellen Degeneres and Portia de Rossi

Ellen Degeneres (ditinggalkan) dalam ED oleh Ellen tee dan Portia de Rossi dalam jumpa Naeem Khan.

Steve Granitz / WireImage

Tetapi ia bukan hanya idola remaja yang mempunyai keseronokan. Ellen DeGeneres dan Portia de Rossi merayakan ulang tahun perkahwinan mereka ke-7 dengan getup hitam dan putih yang benar-benar tepat. Malah, DeGeneres memakai rekaannya sendiri (oleh labelnya ED oleh Ellen). Bagaimana untuk meraikan gaya? 

PHOTOS: Lihat Semua Paling Hangat dari Anugerah Pilihan Remaja 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map