Apa Demi Lovato Telah Mendedahkan Mengenai Perjuangannya dengan Ketagihan

Empat bulan selepas merayakan enam tahun kecemasan, Demi Lovato menderita dosis yang dilaporkan. Bintang pop itu bergegas ke hospital Los Angeles dari rumahnya di Hollywood Hills pada hari Selasa, dan dia berada dalam keadaan “stabil” setelah dirawat dengan Narcan, rawatan overdosis narkotik kecemasan.

Penyanyi itu, 25 tahun, telah berjuang dengan ketagihan, penyakit mental, dan gangguan makan selama bertahun-tahun, dan telah kerap tampil untuk membincangkan tekanan tersendiri.

Di dalam dokumentari beliau pada tahun 2017 YouTube, Hanya Complicated, dia membuka jalannya bagaimana dia mula minum dan berpesta di sekolah menengah pada usia 17 tahun, dan bagaimana dia terus berbuat demikian apabila dia mendapat kemasyhuran di Saluran Disney.

“Saya menyukainya,” katanya mengenai penggunaan dadahnya. “Saya tidak dapat mengawal buat kali pertama saya melakukannya. Ayah saya adalah penagih dan alkohol. Tebak saya selalu mencari apa yang ditemui dalam dadah dan alkohol kerana ia memenuhinya dan dia memilihnya lebih daripada satu keluarga. “

Selepas menumbuk penari sandiwara yang melepaskannya untuk menggunakan Adderall semasa dia Camp Rock 2 Tour, Lovato menerima rawatan pesakit dalam tahun 2011 pada usia 18 tahun, ketika dia juga secara rasmi didiagnosis sebagai bipolar. “Saya baru tiba di titik pecah; 12 bulan akan datang amat sukar, “katanya. “Saya menggunakan semasa saya mempunyai teman yang tenang dan saya melalui seperti sahabat 20 sober. Saya sama ada mahu ubat-ubatan atau ubat-ubatan. Saya tidak mudah untuk bekerjasama. Memang memalukan untuk melihat kembali orang yang saya. “

Dalam temu bual dengan Access Hollywood pada tahun 2013, Lovato, 21 pada masa itu, mendedahkan betapa tidaknya ketagihannya. “Saya tidak boleh pergi 30 minit hingga satu jam tanpa kokain dan saya akan membawanya ke kapal terbang,” katanya. “Saya akan menyeludupnya pada dasarnya, dan tunggu saja sehingga semua orang di kelas pertama akan tidur, dan saya akan melakukannya di sana.”

Dia juga mendedahkan bahawa pada usia 19 tahun, dia merasakan keperluan untuk mengubah hidupnya.

“Saya pergi ke lapangan terbang dan saya mempunyai botol Sprite yang dipenuhi dengan vodka dan hanya sembilan pagi dan saya sedang membuang kereta,” katanya. “Saya mempunyai masa di mana saya suka,” Oh, Tuhan saya yang tingkah laku alkohol. “[Tidak ada lagi], ‘Saya muda dan memberontak dan bersenang-senang.’ ‘Ini adalah,’ Wah, saya satu daripada orang-orang itu, saya perlu mendapatkan s- bersama saya. “

Lovato mula bereksperimen dengan kokain di sekolah menengah, walaupun takut dia akan terluka. “Saya takut kerana ibu saya selalu memberitahu saya bahawa hati anda hanya boleh pecah jika anda melakukannya,” katanya Hanya Complicated. “Tetapi saya juga melakukannya, dan saya menyukainya pada kali pertama yang saya lakukan.”

BERKAITAN: Demi Lovato Terima Pelepasan Sokongan dari Hollywood Berikutan Berlebihan Heroin Dilaporkan

Dalam dokumentari, beliau menjelaskan bahawa rawatan untuk kegunaan dadahnya tidak berlangsung lama, dan dia menggunakan ubat setiap hari selama dua bulan, akhirnya mengambil kokain dan Xanax pada masa yang sama dan merasa seperti dia berlebihan. “Saya mula tersedak sedikit,” katanya. “Hatiku mula berlumba, dan saya masih ingat berfikir, ‘Ya Tuhan, saya mungkin terlalu berlebihan sekarang.” 

Akhirnya, pasukan pengurusan Lovato dan Phil McIntyre dapat membantu dia kembali ke jalan menuju pemulihan, memberitahunya bahawa mereka akan berhenti mewakilinya, dan akhirnya mengambil telefonnya daripada dia. “Ini adalah pintu masuk kepada segalanya,” kata McIntyre dalam dokumentari. “Ini orang-orang yang salah, ia adalah peniaga dadah, ia adalah banyak penyebab negatif dalam hidupnya yang melalui telefon bimbit.” Selepas menyerahkan telefonnya, dia akhirnya dapat memulakan jalan menuju ketenangan.

Pengurus terbaik yang pernah @philymack

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Pada bulan Julai, khabar angin berpaling bahawa Lovato dan McIntyre berpisah, dan dia berpecah dari jurulatihnya, Mike Bayer dan Cast Casters, pusat rawatan yang diasaskannya dan dia dilaporkan dimiliki bersama dan pertama kali pergi ketika dia berusia 18.

Dalam satu temu bual Mac 2018 dengan InStyle, dia membincangkan bagaimana mengesan dadah dalam media (khususnya pada rancangan seperti Narcos dan Breaking Bad) boleh mencetuskan. “Rumpai tidak menggangguku, tetapi jika saya melihat kok atau jarum, ia hanya meletakkannya di dalam otak saya, dan saya tidak perlu melihatnya.” Musim lepas, dia memberitahu Refinery29 bahawa menjauhi dadah tidak mudah. “Saya terpaksa belajar dengan cara yang sukar bahawa saya tidak boleh melakukan parti lagi … Sesetengah orang boleh keluar dan tidak dicetuskan, tetapi itu tidak berlaku untuk saya.”

Dan pada bulan Jun 2018, Lovato mendedahkan bahawa selepas tanda cemasnya selama enam tahun, dia kembali semula pada satu ketika pada tahun ini. Wahyu datang dengan pembebasan gelaran lagu “Sober,” di mana dia menyanyi tentang pertempuran dengan ketagihan. Lirik itu berbunyi, “Mama, saya minta maaf saya tidak sedar lagi / Dan Daddy, maafkan saya kerana minuman yang tumpah di lantai.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map