Apa Ia Suka Memainkan Penjahat di Pitch Perfect 2

Birgitte Hjort Sørenson tidak ada Barden Bella-dan itu hanya baik olehnya. In Pitch Perfect 2, pelakon Denmark membintangi Kommissar, pemimpin saingan Bellas ‘kru cappella, Das Sound Machine. Mengambil peranan watak yang ditonton oleh penonton untuk tidak suka kelihatan seperti cabaran, tetapi Sorenson adalah permainan-walaupun ia tidak seperti peranan lain yang pernah dimainkannya. “Saya tidak pernah fikir saya akan melakukan sesuatu seperti itu Pitch Perfect, tetapi ia akhirnya menjadi sangat menyeronokkan, ” Sørenson diberitahu InStyle apabila dia melawat pejabat-pejabat New York City kami minggu lepas. “Skrip itu sangat lucu. Ia adalah lebih gelap dan lebih kurang PC daripada saya membayangkan sebuah filem kolej akan menjadi.”

Untuk masuk ke dalam watak, Sørenson terpaksa melihat bahagian itu. “Pasukan rambut mencipta bun yang ketat untuk saya,” katanya. “Apa yang saya perlu lakukan ialah memakai baju lompat satu ketat dan melakukan aksen.” Dia juga terpaksa belajar lagu dan koreografi Mesin Das Sound, sudah tentu. Semasa penggambaran di Baton Rouge, La., SøRenson mendapat semangat perkara-walaupun dia sedang bermain penjahat tertinggi filem itu. “Ia seperti mengadakan konsert sepanjang minggu,” katanya sambil menembak filem epik di mana pasukannya bertanding menentang Anna Kendrick, Rebel Wilson, dan Brittany Snow. “Kami mempunyai kira-kira 3,000 tambahan di kalangan orang ramai, dan mereka hanya akan kekurangan sepanjang masa.”

BERKAITAN: Menonton Sepenuhnya lucu Pitch Perfect 2 Gag Reel

Sudah tentu, peminat tidak mendapat lebih senyap apabila filem itu ditayangkan semula. Menyifatkan tindak balas kepada filem itu sebagai “sengit,” Sørenson terkejut untuk mengetahui bahawa dia sedang mengatasi peminat walaupun selepas cuba menurunkan Barden Bellas yang dikasihi di skrin. “Secara tiba-tiba, saya mempunyai gadis remaja memberitahu saya bahawa mereka menyukai saya di Instagram,” katanya. “Ia adalah peminat yang berbeza untuk saya, kerana saya hanya benar-benar melakukan drama politik pada ketika itu, jadi ia benar-benar keren untuk melakukan semuanya.”

Sørenson’s besargest dan kebanyakan penggemar tidak dijangka? Para pengeluar pada set siri drama HBO akan datang Vinyl, yang perdana pada Januari 2016 (dan bintang Olivia Wilde dan Bobby Cannavale). “Mereka terus coSaya menemui mereka dan berkata bahawa mereka telah melihat filem itu dengan anak-anak perempuan remaja mereka, “katanya.” Kemudian mereka meminta saya untuk mengatakan salah satu baris saya. Itu berlangsung beberapa minggu-dan ia gila. “

Tonton treler untuk Vinyl di sini:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 78

map