Apa Permainan Jejak Musim 7 Soundtrack Boleh Beritahu Kami Mengenai Akhirnya

Sebagai musim kemuncak Game of Thrones cepat mendekati, peminat membuang teori dan berspekulasi tentang apa yang akan datang pada pertunjukan malam Ahad lebih dari sebelumnya. Tetapi walaupun terdapat petunjuk dalam segalanya dari corak putih musim sejuk Daenerys ke gambar yang dikeluarkan dari pertunjukan akhir musim, terdapat juga banyak yang dapat diperoleh daripada memberi perhatian kepada soundtrack itu juga.

Muzik dinamik Season 7 oleh komposer Ramin Djawadi kini berada di luar talian (CD boleh didapati pada 29 September di amazon.com) dan termasuk skor dari episod termasuk final.

VIDEO: Daenerys Memberi Harga Teruk untuk Melangkah Di Luar Tembok

Lihat senarai trek di sini:

1. Tajuk Utama
2. Dragonstone
3. Adakah Kita Mulakan?
4. Keadilan Queen
5. Permainan Saya suka bermain
6. Saya Badai
7. Hadiah
8. Dragonglass
9. Rampasan Perang, Pt. 1
10. Rampasan Perang, Pt. 2
11. The Dagger
12. Rumah
13. Haiwan yang Cantik
14. The Long Farewell
15. Terhadap Semua Kebarangkalian
16. Lihat Anda untuk Apa Anda
17. Casterly Rock
18. Legacy A Lion
19. Mesej untuk Cersei
20. Ironborn
21. Tidak ada yang berjalan dari saya
22. Kebenaran
23. Tentera Orang Mati
24. Musim Sejuk Di Sini

Salah satu bahagian yang paling menarik mengenai soundtrack? Lagu terakhir yang terakhir kerana mengikut Vanity Fair, Urutan senarai trek biasanya berdasarkan apabila lagu digunakan pada musim.

BERKAITAN: White Coat Daenerys pada Game of Thrones Mendedahkan Moment Viserion

22. “Kebenaran”

Walaupun terdapat unsur-unsur misteri, landasan ini mempunyai udara dinamik yang dinamik. Ia seolah-olah sesuatu sedang mengembara ketika lagu itu dimainkan. Sangat mudah untuk membuat spekulasi bahawa ia mungkin ada kaitan dengan keturunan Jon Snow, tetapi kerana ia mempunyai suasana romantik, barangkali cintanya untuk Daenerys akan disemai dengan baik.

23. “Tentera Orang Mati”

Antara yang paling menyeramkan dalam kumpulan, “Tentera Orang Mati” adalah salah satu lagu yang dapat membuat sesiapa curl di bawah selimut dan menyembunyikan mata mereka. Ia amat sukar dibayangi memandangkan kejadian episod Ahad lepas, iaitu White Walker showdown dan King Night mengubah salah satu naga jatuh Daenerys menjadi salah satu daripada mereka. Ia menghantui, dengan bunyi jam berdetik dan rentetan menyenangkan perlahan-lahan memudar dalam dan mewujudkan ketegangan sebelum ia cepat memotong keluar, hanya meninggalkan bunyi korus berat menuangkan. Wights akan kembali, dan jika lagu adalah apa-apa petunjuk, mereka akan kembali dengan membalas dendam.

24. “Musim Sejuk Di Sini”

“Musim Sejuk Di Sini” sedikit juga tenang, seperti yang tenang selepas badai apabila mangsa yang cuba mengambil potongan itu. Nampaknya sesuai sebagai latar belakang untuk salah satu adegan siri yang paling dinamik (dan mungkin menghantui). Adakah ini bermakna pertarungan Malam Raja dan Jon Snow yang setiap GoT peminat tahu akan datang, akan turun di akhir musim ini? Atau mungkin ini merupakan petunjuk kepada Wight yang ditangkap membuat penampilan di King’s Landing (dan menyebabkan giliran peristiwa yang tidak disenangi untuk pihak-pihak tertentu?).

Game of Thrones finale musim disiarkan Ahad ini pada 9 p.m. ET pada HBO. Kami telah mendapat popcorn kami.

Dengarkan soundtrack penuh dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map