Apa Saluran Adakah Grammys On?

Malam terbesar muzik hampir kepada kami! Air Grammys 2018 hidup dari Madison Square Garden di New York City pada hari Ahad, 28 Januari pada 7:30 pagi. ET / 4: 30 p.m. PT, dan walaupun anda tidak cukup bernasib baik untuk menjaringkan tiket di dalam pertunjukan besar, inilah cara anda masih dapat menangkap semua tindakan.

Apabila tuan rumah James Corden mengambil panggung untuk membuka Anugerah Grammy ke-60, pameran itu akan disiarkan secara langsung di CBS. Tidak mempunyai langganan kabel? Jangan risau, kerana anda masih boleh menyiarkan siaran secara langsung.

Grammy Channel
Dan MacMedan / Getty Images

Cuba CBS All Access, yang memberikan anda keupayaan untuk menonton lebih daripada 10,000 episod rancangan kegemaran anda dan hidup TV dengan langganan $ 6 sebulan. Pada hari Ahad, aplikasinya akan menyiarkan Anugerah Grammy secara langsung-dan semua yang diperlukan adalah mendaftar untuk percubaan percuma. Plus, anda tidak perlu menonton di komputer anda-ia juga berfungsi dengan Apple TV, Google Chromecast, PlayStation 4, Xbox, Roku, Amazon Fire TV, dan banyak lagi.

Sebelum pertunjukan anugerah bermula, CBS juga akan menjadi tuan rumah program permaidani merah, dengan Hiburan Malam iniNancy O’Dell dan Kevin Frazier. Permaidani merah akan disiarkan secara langsung di CBS pada pukul 6:30 pagi. ET / 3: 30 p.m. PT pada 28 Jan. Untuk liputan permaidani merah bermula pukul 3 petang. ET sehingga pukul 6:30 pagi. ET, anda boleh mengalir Grammys Live from the Red Carpet di laman Facebook Akademi Rakaman, halaman Facebook CBS, dan di grammy.com. Selain itu, sorotan dari Grammys akan di Facebook Watch sepanjang malam.

Seperti biasa, E! juga akan menyiarkan pertunjukan permaidani merah, bermula pukul 5:30 pagi. ET / 2: 30 p.m. PT. Liputan fesyen mereka akan disiarkan secara langsung selama dua jam sebelum penampil pertama mengambil panggung.

Kami berada dalam satu malam yang menarik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map