Apa Setiap Simbol pada Lambang Tangan Meghan Markle

Menjadi kerajaan kelihatan seperti keseronokan dan permainan, tetapi tidak berjalan di taman (halo, pelajaran wanita Meghan Markle). Walau begitu, terdapat faedah tradisional untuk manggung-termasuk mendapatkan Coat of Arms Anda sendiri, yang diluluskan oleh Ratu Elizabeth. 

Sekiranya anda tidak cergas, Coat of Arms adalah perisai tersendiri yang mewakili seseorang atau keluarga, dan ia adalah sesuatu yang baru dibentuk oleh Meghan Markle diraja. Kensington Palace memulakan kerusi rasmi Markle pada hari Jumaat pagi, dan setiap simbol penuh dengan makna. 

The Duchess of Sussex’s crest features maroon and safir detailing on a shield over patch grassy. Terdapat mahkota yang berbeza di bahagian atas, dan ia dilengkapi dengan seekor singa dan burung merpati putih, kedua-duanya memakai mahkota padanan.

Tatal ke arah setiap imej sebenarnya menandakan, ihsan kenyataan akhbar istana. 

BERKAITAN: “Pelajaran Duchess” Meghan Markle Buat Puteri Buku harian Lihatlah Elementary

Latar Belakang Biru dan Sinar Emas pada Perisai

“Latar belakang biru perisai mewakili Lautan Pasifik di lepas pantai California, sementara dua sinar emas melintasi perisai adalah simbol sinar matahari dari negeri Duchess.”

3 Quills

“Ketiga-tiga quills mewakili komunikasi dan kuasa kata-kata.”

Kawasan Kerakyatan

“Di bawah perisai di rumput duduk koleksi poppy emas, bunga negara California, dan wintersweet, yang tumbuh di Kensington Palace.”

Singa dan Songbird

“Adalah menjadi kebiasaan bagi Penyokong perisai yang akan ditugaskan kepada Anggota Keluarga Diraja, dan bagi isteri-isteri Anggota Keluarga Diraja untuk mempunyai salah satu Penyokong suami mereka dan seorang yang berkaitan dengan diri mereka sendiri. Penyokong yang berkaitan dengan The Duchess of Sussex adalah burung tampar dengan sayap dinaikkan seolah-olah terbang dan paruh terbuka, yang dengan kuar mewakili kuasa komunikasi. “

The Coronets (iaitu Mahkota Kecil)

“Coronet juga telah ditugaskan kepada The Duchess of Sussex, iaitu Coronet yang ditetapkan oleh Waran Diraja pada tahun 1917 untuk anak-anak lelaki dan anak perempuan dari Pewarnaan Heir yang terdiri daripada dua patois pates, empat fleurs-de-lys dua daun strawberi. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 22

map