Apa Taylor Swift Memberitahu Kami Melalui Permaidani Merah Pertama Dalam 2 Tahun

Taylor Swift mempunyai mesej untuk peminatnya pada malam Ahad di Anugerah Muzik Billboard: The Old Taylor Swift tidak mati selepas semua.

Kejatuhan terakhir, Taylor Swift mengemukakan a baik-gadis-hilang-buruk persona dengan pelepasan album studio keenamnya, Reputasi, dengan perseorangan seperti “Lihatlah Apa yang Anda Membuat Saya Lakukan.” Liriknya tidak melakukan apa-apa tetapi bermain-dan menggali-ke dalam perseteruan yang dikhabarkan antara dia dan bintang seperti Katy Perry dan Kim Kardashian dan Kanye West.

Crimson cat merah di bibir saya … @Kevinmazur @gettyentertainment

Pos yang dikongsi oleh Taylor Swift (@taylorswift) pada

Album ini mempunyai cincin pertunjukan bandar, kelab, dan pakaian yang dipakai untuk mempromosikannya mengikutinya. Video “Lihat Apa Yang Anda Buat Saya” mengandungi pakaian ketat di atas pinggang ikan, kasut Louboutin Kristal yang tinggi, pakaian Balmain, sweter Gucci, dan juga sekejap seksi. Di atas panggung, dia menyimpannya dengan jelas, dengan baju hitam, berlapis rhinestone, sepatu, kaus kaki, dan sepatu bot, yang jauh dari padanya yang sangat biasa 1989 estetik. Rambutnya berantakan, basah, relatable.

BERKAITAN: Fesyen Terbaik di Anugerah Billboard Red Carpet

Di Anugerah Billboard, kami menjangkakan Swift akan memukul permaidani merah dalam risikan dan modal F Fashion. Bagaimana pula dengan Alexander Vauthier lamé berpakaian Dua Lipa, atau mungkin satu belted, sekeliling nombor yang mirip dengan 16 Arlington Christina Aguilera, pakaian yang menjerit, “Saya kembali, anjing betina.”

Swift Embed 4
Steve Granitz / WireImage
Swift Embed 1
Kevin Mazur / WireImage

Sebaliknya, Swift muncul dalam gaun musim bunga Atelier Versace musim bunga tahun 2018 yang kelihatan seperti itu dapat dipetik dari arsipnya sendiri. Jangan salahkan saya-pakaian cantik. Gagasan satu bahu, bersulam dan berbulu Donatella menampilkan keretapi lantai-rumput ditambah celah tinggi paha yang boleh menyaingi mana-mana J.Lo. Tetapi tiada kesan Reputasi glam badass.

Seperti yang ditulis oleh Swift sendiri, rupa itu adalah “halus,” yang sendiri adalah sedikit mengangguk lagu dengan nama yang sama, di mana dia merasakan reputasi yang mendalam, tetapi ia tetap lembut dan tidak dapat disentuh. bibir merah ikonik akan mendapat kelulusan publisiti semasa dia Merah fasa (ingat ketika dia bebas drama, hanya “feelin ’22”?). Ternyata seksi, ya, tapi Swift adalah bintang pop yang membuat kemunculan permaidani merah selepas 2 tahun yang panjang, dan untuknya, ini ditundukkan.

Swift Embed
Chris Walter / Penyumbang

Sucak, penyinaran @ papan papan @austinhargrave

Pos yang dikongsi oleh Taylor Swift (@taylorswift) pada

Pasti, kita mungkin berfikir sejenak Reputasi adalah lagu “f-you” pada tahun 2017, tetapi nah-di teras album, ia penuh dengan lagu-lagu pop yang comel, boppy, yang membuat anda ingin berfikir tentang menghancurkan anda dan, jika anda berani, menyeru sebuah Aperol Spritz. Kisah New Taylor menarik dan menyegarkan, tetapi ketika dia membuktikan dengan penampilan romantiknya pada hari Ahad, Old Taylor masih hidup dan menantang bahkan.

Walaupun dia tidak memberikan kenyataan yang jelas tentang mengapa dia memilih BBMAs sebagai acara untuk pulang karpet merahnya, kami boleh mengesyaki bahawa ia adalah penghormatan kepada peminatnya. Tidak seperti yang ditunjukkan oleh anugerah lain, pencalonan dan kemenangan untuk Anugerah Billboard berdasarkan nombor dan statistik seperti masa radio, jualan lagu, streaming, penglibatan sosial, dan data yang disusun bersama oleh Billboard ditambah muzik Nielsen dan Bunyi Besar Seterusnya. Dia mendapat dua kemenangan, dan semuanya berkat Swifties-bukan jawatankuasa elit elit industri yang membuang undi di ruang dewan.

Daripada mencelup ke dramanya (hanya bulan ini, dia meretas Kim Kardashian di atas panggung), Swift tetap keren semasa ucapan penerimaannya. “Saya tidak pernah menunjukkan persembahan anugerah dalam beberapa tahun dan ia sangat baik untuk berada di sini malam ini,” katanya, mengucapkan terima kasih kepada wanita lain dalam kategori Artis Teratas Wanita. Kemudian, dia memberi tumpuan kepada peminatnya.

“Apabila saya membuat Reputasi, album ini, untuk sementara waktu di sana saya berasa benar-benar salah difahami oleh ramai orang. Jadi saya ingin mengatakan kepada peminat, terima kasih kerana terus muncul. Kami baru memulakan lawatan kami minggu lepas dan cara yang anda kerap mengenali saya dan cara-cara yang anda telah merawat saya-terima kasih kerana membuat saya berasa difahami lagi. “

Swift Embed 1
Kevin Winter / Getty Images

Pakaian Versace adalah malaikat, warna merah jambu itu adalah definisi feminin, dan rambut dan soleknya hampir sempurna adalah berlepas dari risiko kecil yang dia ambil untuk mempromosikan Reputasi. Jika hanya untuk satu malam, seolah-olah Swift memberitahu peminatnya untuk tidak bimbang, memberitahu mereka dia akan sentiasa sama.

BERKAITAN: Hanya J.Lo Dapat Menarik Seluar Lihat Selalu

Sebelum pertunjukan bermula, tuan rumah Kelly Clarkson dibuka dengan panggilan emosi-dan sangat luar-skrip-rali untuk tindakan terhadap keganasan senjata api. Dia memberitahu orang ramai bahawa sementara penganjur Billboard meminta beliau untuk memperkenalkan senyap-senyap untuk para korban menembak sekolah maut di Santa Fe minggu lalu, dia tidak boleh berdiam diri. Dia terpaksa melihat terus ke kamera dan meminta ahli politik kami untuk berubah. Malah, Bebe Rexha, bintang kecil yang terkenal tetapi semakin meningkat, membuat kenyataan politik yang memainkan peranan ketika memperkenalkan prestasi oleh Shawn Mendes, Khalid (dirinya sendiri dalam tai keganasan anti-senjata), dan penyanyi dan mangsa penangkapan Parkland.

Swift, sebaliknya, tinggal ibu pada subjek itu. (Dia jarang berdiri untuk sebab-sebab sosial, dan sebenarnya mengejutkan dunia apabila dia menyatakan sokongan untuk bulan Mac untuk protes Kehidupan Kita pada bulan Mac). Sebaliknya, bintang pop tiba di pakaian Versace cantik-dalam-pink, bersedia untuk menang, bersedia untuk mendapatkan reputasi gusi gelembungnya. Untuk Swift, segala-galanya sentiasa muncul mawar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map