Apa yang Betty! Lihat Pakaian Paling Tidak Dianggap Cher Dari Clueless

Minggu ini menandakan ulang tahun ke-20 Tidak tahu, dan kami meraikan satu-satunya cara yang kita tahu bagaimana: dengan gaya salut ke filem. Selain fakta itu Tidak tahu pada dasarnya berfungsi sebagai panduan kami untuk kehidupan-terima kasih kepada bahagian cantik Cher-isms seperti permata ini: “Mencari lelaki di sekolah menengah adalah sia-sia seperti mencari makna dalam filem Pauly Shore” – ia juga mendefinisikan ’90an dalam terma fesyen, kecantikan, dan slang.

Sementara Cher Horowitz (dimainkan oleh Alicia Silverstone) mungkin tidak tahu apa-apa ketika ia mencintai, dia pasti sebaliknya ketika datang ke jabatan fesyen. Kami mengambil pandangan balik dari momen-momen ikoniknya, dari pakaian memandu yang paling berkebolehan untuk pakaian slip Calvin Klein putihnya yang terkenal. Reminisce dengan kami dan perhatikan momen-momen terbaiknya dari filem-seolah-olah anda akan melakukan apa sahaja. 

PHOTOS: Momen Fesyen Terbaik Cher Dari Tidak tahu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 21

map