Apa yang Di Bawah: Jaimie Alexander dan Lebih Mendedahkan Rahsia Pakaian Emmys mereka

Dari gaun pelangi Tessa Thompson ke pakaian Zac Posen yang ramping, Halston Sage, kami masih merasakan kehadiran Emmys kegemaran kami dari malam Ahad. Dan mana-mana bintang akan memberitahu anda, ia memerlukan sedikit usaha untuk melihat kebaikan itu.

Ketika datang untuk mendapatkan glammed untuk anugerah menunjukkan permaidani merah, ada banyak perhatian yang dibayar kepada apa yang berlaku di bawah mereka gaun cantik untuk memastikan bintang tetap foto siap dan jauh dari malapetaka almari pakaian.

Ketika kami memukul permaidani merah di Teater Microsoft menjelang pertunjukan, kami bercakap dengan Thompson dan Sage tentang hal itu, dengan Madeline Brewer, Ellie Kemper, Jaimie Alexander, dan lebih banyak memantulkan apa yang mereka pakai di bawah gaun mereka untuk terus menyelesaikan mencari Emmy Ahad.

“Saya memakai sepasang Spanx, nada daging, anda tahu menyimpan segala-galanya bersama-sama,” Thompson memberitahu InStyle mengenai pakaian pelangi Rosie Assoulin pelangi itu. “Ia seperti memeluk fesyen hangat di sekeliling bahagian tengah anda.” Bagi inspirasi di sebalik pandangannya, yang disempurnakan dengan rambut basah “basah”, Thompson menambah, “Saya seperti saya tidak suka berpakaian untuk Emmy. Saya akan berpakaian seperti gala unicorn atau sesuatu . “

BERKAITAN: Top 10 Paling Berpakaian dari Carpet Red Emmys 2017

Sementara itu, Kemper memilih untuk mengenakan gaun Jenny Packham semata-mata dengan hiasan bunga manik dan melangkau apa-apa tambahan di bawahnya. “Saya tidak perlu berbuat apa-apa untuk ini,” yang dicalonkan Emmy Kimmy Schmidt yang tidak dapat dipecahkan bintang memberitahu kami. “Saya memakai seluar dalam, anda akan gembira dapat mengetahui, tetapi di luar itu tidak ada ikat pinggang, walaupun bahagian belakangnya adalah semata-mata supaya anda tidak boleh memakai apa-apa coli yang sebenar jadi ia tidak menuntut dari segi asas, yang saya suka kerana Saya sangat selesa. “

Ketahui apa yang Jaimie Alexander (dalam Naeem Khan), Kisah Handmaid’s bintang Madeline Brewer, dan lebih banyak memberitahu kami tentang pakaian pakaian Emmy rahsia mereka di klip “What’s Underneath” kami.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 20 =

map