Apa yang Diana Ross Mengajar Tracee Ellis Ross Mengenai Penjimatan

“Saya sentiasa menjadi pembeli,” kata Tracee Ellis Ross. Tetapi Bkekurangan ish bintang, diketahui dan disayangi untuk pesona yang turun ke bumi, tidak menghairankan mempunyai pendekatan praktikal yang benar untuk semua perkara wang.

“Belanja pintar adalah sebahagian daripada moto saya dalam kehidupan,” katanya. “Saya percaya bahawa anda boleh merasa luar biasa dalam hidup anda tanpa menghabiskan banyak wang. Saya seorang penyokong yang sangat kuat untuk hidup mengikut kemampuan anda dan tidak cuba untuk bersaing dengan Joneses, kerana anda tidak mempunyai hutang. “

Bertemu Tracee Ellis Ross, penasihat kewangan baru anda. “Ini semua tentang bagaimana anda mendapat panjang umur daripada wang anda,” katanya menawarkan, walaupun ia diakui telah mengambil beberapa percubaan dan kesilapan untuk mengetahui cara melakukannya. “Telah ada saat-saat di mana saya suka,”Kenapa saya beli itu? Ia tidak masuk akal. Tetapi saya telah belajar bahawa, hanya kerana saya mahu sesuatu, itu tidak bermakna saya perlu memilikinya. “

Ross memuji ibunya, penyanyi Diana Ross, dengan mengajar tentang tanggungjawab fiskal pada usia muda. “Apabila saya masih muda, ibu saya memberitahu saya, ‘Anda boleh menghabiskan banyak wang untuk pakaian anda,jika anda menjaga mereka. ‘Dan saya telah hidup dengan itu. “

BERKAITAN: Wang Terburuk Fran Drescher Pernah Menghabiskan? Pelajaran Diction To “Fix” His Iconic Voice

MET MOMENT ~ mama saya #dianaross membawa saya ke #metgala pertama saya pada tahun 2003! kami berdua memakai @tomford

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) pada

Di tengah-tengah belajar bagaimana untuk menghabiskan secara bertanggungjawab adalah ketelusan, kata Ross, yang menolak idea yang bercakap tentang wang adalah crass. “Kami semua diajar – lelaki dan wanita – bahawa anda tidak sepatutnya bercakap mengenai wang, dan ia sangat tidak baik atau apa-apa. Tetapi saya fikir kita harus mempunyai perbualan tentang wang dan sentiasa dimaklumkan, baik dari segi dari apa yang kita buat demi diri kita sendiri dan untuk satu sama lain. “

Di bawah ini, Ross mendapat gambaran sebenar tentang almari pakaian berjenama, apa yang dia inginkan untuk berbelanja besar, dan bahagian yang paling penting dalam perundingan.

Untuk mendapatkan yang terbaik dari almari pakaiannya … Saya fikir semua perkara yang anda pakai sekali sahaja hanyalah sampah. Saya benar-benar percaya dalam pakaian semula. Jika anda akan menghabiskan banyak wang pada jaket, pakai banyak sekali. Sekiranya anda membeli sepasang kasut, mereka perlu sepasang kasut yang akan anda pakai dengan lebih daripada satu pakaian dan bukan hanya satu pandangan. Itulah sebabnya saya tidak pernah memahami perkara-perkara “Siapa yang Memakai Itu Lebih Baik?”, Kerana, saya perlu, “Lihatlah semua cara yang menarik yang boleh anda pakai ini!” Dan jika seorang puteri seperti Kate Middleton boleh memakai semula pakaiannya , Saya fikir kita semua boleh!

Pada pembelian terbaru beliau … Saya mendapat dua beg pakaian Tumi baru kerana saya mempunyai perjalanan yang datang ke Eropah. Salah satu hacks perjalanan besar saya ke Eropah adalah bahawa, jika anda seorang pembungkus lebih, anda perlu mengatasi lebih banyak dengan cara yang anda masih boleh membawa bagasi anda sendiri. Kerana tiada siapa yang akan membawanya untuk anda di Eropah. Jadi saya mendapat dua beg roller besar dengan roda yang pergi ke semua arah. Dengan cara itu, saya dapat menggulung mereka di kedua sisi saya dan mempunyai beg tangan saya dan duduk beg saya di atasnya. Saya akan mendapat ruang maksimum dalam bagasi saya dan masih dapat memindahkannya sendiri.

Mengenai kepentingan menubuhkan kredit … Sebahagian daripada pembelajaran bagaimana bertanggungjawab dengan wang anda tidak memerlukan kad kredit. Jika anda hanya bekerja dengan wang tunai yang anda ada di dalam poket anda, lebih mudah untuk mengetahui apabila wang itu selesai. Sama dengan akaun semak. Orang tidak menulis cek lagi, tetapi saya lakukan! Namun, kad kredit sangat penting dari segi kematangan kewangan. Saya masih ingat ketika saya mendapat kad kredit pertama saya di kolej-saya masih mempunyai beberapa kad kredit dari belakang ketika itu, sebenarnya-dan saya benar-benar mendapat pemahaman tentang bagaimana ia berfungsi. Itu penting dalam celik kewangan saya sebagai orang dewasa.

BERKAITAN: Apabila Ia Datang untuk Membeli Bargain, Debra Messing Memberikan Grace Adler Run untuk Wangnya

PINK (& BLUE) ~ biarkan saya bersendirian selama 5 minit di dalam almari saya dan saya akhirnya cuba memakai ALL my tings �� #nationalpinkday

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) pada

Mengenai tabu wang … Ketekunan kewangan wanita, ketelusan, dan keupayaan untuk melakukan perbualan ini tanpa rasa takut adalah perkara yang sangat penting. Kita perlu mengambil stigma dari itu dan cuba mencuba dan membuat perubahan, dan itu memerlukan kita mempunyai pengetahuan.

Pada petua rundingannya… Perundingan adalah sangat menakutkan pengalaman kerana ia memerlukan banyak keberanian dan, setakat tertentu, kesediaan untuk kehilangan peluang, yang kebanyakan orang tidak mempunyai kemewahan untuk dilakukan. Anda berkata, “Ini adalah apa yang saya berikan,” dan sebagai wanita, secara kebudayaan, tidak ada latihan yang menyokong kami dalam hal itu. Itu, saya fikir, adalah apa yang kita cuba ubah dari tempat sistemik. Adalah penting untuk mempunyai kumpulan sokongan di sekeliling anda yang boleh anda gunakan sebagai papan berbunyi supaya pintar dan kreatif dalam perundingan anda. [Syarikat] mungkin tidak dapat membayar anda dalam jumlah dolar, tetapi mungkin ada cara lain yang boleh anda disokong dalam kerja yang anda lakukan-seperti perbelanjaan perjalanan anda atau sesuatu. Terdapat banyak cara anda boleh berunding.

Mengenai tabiat membeli-belah yang berkembang … Saya telah mendapat lebih bijak tentang bagaimana saya menghabiskan wang saya kerana saya sudah menjadi lebih tua, tetapi saya sentiasa akan menjadi pembeli, jadi saya cuba dan membuat ruang untuk itu. Saya melakukannya dengan cara yang sepadan dengan kerja yang saya lakukan, dan sebagai hasilnya, saya berasa seperti kurang kebimbangan dalam hidup saya dan saya sebenarnya dapat menikmati perkara-perkara kecil dengan meninggalkan besar.

BERKAITAN: Demi Lovato Memesan Pulau Persendirian untuk Percutian Squadnya

��������⛱☀️���� (ya saya membawa topi ini ke Perancis)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) pada

Mengenai kad kredit United Explorer yang baru, dia melancarkan dengan Chase dan United Airlines… Saya pengembara yang besar-saya telah sepanjang hidup saya. Setiap kali saya menggunakan [mil] untuk terbang, saya selalu merasa seperti, ‘Anda tahu apa? Saya mendapat penerbangan percuma saya; itu bermakna saya boleh membeli beg itu atau pergi ke restoran tertentu. Ia memberi anda sedikit kebebasan dalam perjalanan anda-dan dengan kad ini, anda mendapat dua kali batu dengan penginapan hotel dan pembelian restoran. Itu agak menakutkan, jika anda bertanya kepada saya!

Mengenai bagaimana dia splurges… Saya lebih suka menjimatkan perjalanan perjalanan yang hebat, berbanding dengan membeli jaket yang begitu dan saya memakai berfikir akan mengubah hidup saya, dan kemudian tidak boleh pergi untuk hidangan yang hebat apabila saya mahu kerana saya membelinya. Gelas wain yang indah di stemware yang indah hanya luar biasa. Untuk membeli-belah kecantikan, lipstik Pat McGrath cukup epik. Mereka matte, tetapi mereka juga berasa mewah apabila anda meletakkannya di bibir anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 49

map