Apa yang Divergent Co-Stars Shailene Woodley dan Theo James Really Think of Each Other? Cari Out dalam Wawancara Eksklusif Kami!

Divergent bersama-sama bintang Shailene Woodley dan Theo James mungkin dua pelakon Hollywood paling panas yang akan datang, tetapi yang duduk untuk isu Mac InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang, kedua-duanya terbukti mudah, turun ke bumi, dan – seperti watak mereka dalam filem, keluar 21 Mac – tidak berani.

Sebenarnya, Woodley begitu berani bahawa dia membiarkan set baju rambut Sebastien Richard memotong kunci panjangnya ke dalam pemotongan tanaman yang anggun diilhamkan oleh Linda Evangelista sekitar tahun 1989. Gaya penyelenggaraan yang lebih pendek dan rendah kelihatan sesuai dengannya. “Apabila saya masuk ke bilik dengan jumlah solekan yang minimum, saya rasa paling yakin,” katanya. “Apabila saya berjalan ke pesta yang memakai jins selesa dan selesa dengan kemeja cantik dan kasut yang selesa, dan semua orang berada di dalam pakaian koktel dan tumit, saya merasa diberi kuasa kerana saya menari sepenuhnya ke gelanggang saya sendiri , dan yang terasa baik. “

Apa lagi yang terasa baik? Memainkan watak Tris. “Dia adalah seorang manusia yang sangat kuat yang bukan kelucuan buruk, seperti Katniss Everdeen,” katanya. Sementara itu, James menggambarkan wataknya Empat sebagai “seorang tokoh misterius yang sangat tertutup dan sangat enggan untuk mempercayai, tetapi dia jatuh cinta dengan Tris dan menjadi sangat melindungi dirinya kerana mereka mempunyai sifat pasangan jiwa.”

Pada hakikatnya, apa yang difikirkan antara satu sama lain pada lovebirds di skrin? Teruskan membaca untuk keseluruhan wawancara eksklusif kami dengan Woodley dan James, dan untuk lebih, mengambil isu Mac InStyle, pada gerai surat khabar dan tersedia untuk muat turun digital sekarang.

Theo James and Shailene Woodley, InStyle
Horst Diekgerdes

Shailene Woodley: Saya sangat bersenang-senang bekerja dengan Theo. Memiliki dia di sebelah saya berasa sangat yakin dan selesa. Saya rasa dilindungi olehnya dengan cara yang sangat baik.

Theo James: Shai mempunyai perasaan yang kuat dan mempunyai perasaan yang kuat tentang bagaimana dia mahu mengendalikan dirinya sebagai pelakon dan sebagai orang yang benar-benar unik dan benar-benar kuat. Dia boleh menyimpan dua kaki di atas tanah tetapi masih boleh mencapai segala yang dia mahu capai. Dia seorang yang lebih baik daripada saya, pada asasnya.

Shailene Woodley
Horst Diekgerdes

SW: Saya boleh berada di sekitar Theo dan ketawa sepanjang hari. Jika dia merosakkan adegan, bukannya meminta untuk mengambil satu lagi, dia akan mengatakan sesuatu yang lucu dan mula menceritakan jenaka.

TJ: Ya, saya pasti joker. Adalah penting untuk mencari keseronokan dalam filem-filem seperti ini atau ia boleh menjadi agak berat. Jadi terdapat banyak pranks dan botol air pada set.

SW: Theo, apa yang anda dapati yang paling menakutkan tentang kejayaan yang anda baru temui?

TJ: Walaupun saya mendapati pekerjaan saya sebagai pelakon yang mencabar, saya juga berpendapat bahawa ada keseronokan dalam cabaran itu. Jadi bagi saya, apa yang saya dapati menjadi yang paling menakutkan ialah pergi ke banyak pihak dan peristiwa dan cuba menjadi watak yang lebih menarik dan lebih besar daripada kehidupan. Secara inovatif, saya bukan ekstrovert besar, jadi saya sebenarnya mencari temuramah dan semua glamor kadang-kadang mencabar. Shai, kerana anda bertanya soalan yang betul, saya rasa saya juga perlu bertanya kepada anda, bukannya jenaka. Jika anda bukan seorang pelakon, apa yang anda akan lakukan?

SW: Nah, saya suka persekitaran dan memupuk kehidupan di mana terdapat rasa hormat antara saya dan alam sekitar saya. Ini adalah gaya hidup sekarang – dari mengumpul air mata saya sendiri untuk mengetahui apa tumbuh-tumbuhan di sekeliling saya penyembuhan dan tumbuhan apa yang boleh saya gunakan untuk sumber makanan untuk menggunakan tumbuhan sebagai solek. Saya telah memakai bit dan beri di bibir saya sebelum sebagai noda bibir. Saya juga suka memasak-saya boleh membuat lasagna yang sangat buruk-pantat.

TJ: Dan saya akan mengatakan bahawa Shai mungkin akan menjadi pixie di dalam hutan.

Mahu lebih banyak Shailene Woodley? Lihat berapa banyak gaya beliau telah berkembang selama bertahun-tahun di galeri kami dan mengambil edisi Mac InStyle, yang boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

LEBIH: • Melihat Keadaan Terbaik Shailene Woodley Pernah • Ben Lamb Tidak Boleh Tunggu Untuk Anda Lihat Divergent • Membaca Buku yang Dikehendaki: DivergentCerita Pendek [instyle_context_cmad url = “http: //img2.timeinc.net/instyle/images/2014/WRN/021314-march-issue-digit …”]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map