Apa yang Katakan Kim Kardashian Mengenai Kylie Jenner Mempunyai Bayi

Dua minggu lalu, Kim Kardashian dan Kanye West mengalu-alukan anak ketiga mereka, Chicago West, ke dunia, tetapi dia sudah mendapat sepupu yang baru untuk menjadi sahabatnya. Kylie Jenner melahirkan anak sulungnya-seorang bayi perempuan-pada 1 Februari, dan sis besarnya Kim mengambil aplikasinya untuk berkongsi perasaannya dengannya secara terbuka..

Kim Kardashian, Kylie Jenner
Charley Gallay / Getty Images

“Mommy Kylie !!! Anda telah melakukannya! Saya sangat bangga dengan wanita yang anda dewasa dan saya tahu bahawa anda akan menjadi ibu terbaik untuk gadis bayi baru anda!” dia menulis dalam catatan di aplikasinya.

“Gadis-gadis kami berumur dua minggu dan saya tidak boleh menunggu untuk mereka menjadi bestie! Saya bangga kerana anda melakukan apa yang anda mahu lakukan dan menjalani hidup anda dengan cara yang anda mahu, anda akan mengalahkan semua sifat yang menakjubkan ini anak perempuan kamu, kamu dibuat menjadi ibu, saya sayang kamu! “

Walaupun Jenner tidak mendedahkan nama bayi kepada orang ramai (walaupun peminat pasti mempunyai teori berkaitan kupu-kupu), nama Chicago sedikit diumumkan dua minggu lalu oleh ibu bapanya.

BERKAITAN: Lihat Bagaimana Selebriti Terlibat Kepada Pengumuman Bayi Kylie Jenner di Media Sosial

Setakat ini kami hanya mendapat gambaran mengenai lengan dan kakinya yang baru lahir, walaupun Chicago membuat debut penuhnya pada bayi Jenner mendedahkan video.

Jika siaran Kardashian adalah sebarang petunjuk, peminat mungkin akan mendapat banyak gambar Chicago dan bayi Jenner pada masa akan datang. Bersedia untuk kelebihan keterlaluan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 19 =

map