Apa yang Kukuh Meow: Saluran Kucing Batin Inner anda dengan Beanies dan Berets ini

Musim selepas musim, pereka aksesori Eugenia Kim mengira kucing Felix beanies dan Caterina berets sebagai dua gaya topi yang paling popular. Ia tidak sukar untuk melihat mengapa, kerana penutup kepala yang tidak dapat dinafikan dengan mudah menambah sentuhan lucu kepada mana-mana meowfit hari itu.

Toppers yang diingini ini sentiasa dicipta semula dalam pelbagai warna dan bahan untuk mencerminkan semangat setiap koleksi. Kami menyukai gaya sejuk jenama New York yang dibuat dengan bulu dan dirasai, cara yang bergaya untuk berani sejuk. Yang menghairankan, pereka itu alah kepada felines. “Saya selalu suka kucing jadi saya memutuskan untuk membawa mereka ke dalam hidup saya dengan cara yang berbeza. Jenama Eugenia Kim, walaupun ia telah berkembang sejak beberapa tahun, sentiasa membawa kehebatan, yang saya fikir gaya ini membawa dengan sempurna, “kata Kim. InStyle.

BERKAITAN: Kami Mencintai Barang Cat-Motif Dari Orla Kiely

012015-whats-right-meow-480.jpg
Kesopanan (3)

Malah, jenama itu telah berkembang dari koleksi millinery pada tahun 1998 ke sebuah kedai ajaib yang membawa kerja-kerja: sarung tangan, tudung, kasut, dan ikat kepala yang disayangi oleh celebs termasuk Beyoncé dan Gwen Stefani. Konsep penciptaan topi pereka pertama telah memicu dari potongan rambut yang tidak diingini. “Ia sangat buruk sehingga saya akhirnya bercukur seluruh kepala saya-jadi saya tidak mempunyai apa-apa untuk bekerja,” katanya. Pada masa itu, Kim sedang mengambil kelas pembuatan marmar di Parsons School of Design, dan memutuskan untuk membuat headpieces yang kelihatan seperti potongan rambut. “Saya menggunakan bulu guinea merah dan membuat cloche pertama saya, dan satu tidak lama lagi.” Bagaimana itu untuk yang baru ‘lakukan?

Pembeli dengan cepat mengambil perhatian dan koleksi dilahirkan. Reka bentuk kucing pertama yang pertama kali muncul pada tahun 2003 dengan ikat kepala Josie. Bagi bahagian kegemaran Kim? “Saya suka Felix beanie. Ia mudah dipakai dengan apa sahaja-cukup banyak sesiapa yang dapat menariknya, dan ia membuatkan anda hangat! “

Pastikan untuk memeriksa gaya resort baru Eugenia Kim, ditambah kedai semua topi kucingnya (harga berkisar dari $ 165 hingga $ 390) di eugeniakim.com dan bergdorfgoodman.com.

PHOTOS: Kedai 17 Beest Chicest untuk Winter

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map