Apa yang Membuat Koleksi Perhiasan HSN Kristin Chenoweth? “Setiap Piece Mempunyai Cerita untuk Ia”

Pelakon dan penyanyi yang memenangi Anugerah Kristin Kristin Chenoweth mungkin paling terkenal kerana persembahannya yang tidak dapat dilupakan dalam rancangan Broadway seperti Jahat dan Anda seorang lelaki yang baik, Charlie Brown, tetapi itu semua akan berubah. Bintang berusia 47 tahun, yang memberitahu InStyle dia telah menggambarkan dan merekabentuk baubles selama bertahun-tahun, secara rasmi ditetapkan untuk membuat perjudian pertamanya ke dunia aksesori pada hari Jumaat ini dengan koleksi perhiasan emas dan perak sterling miliknya untuk HSN.

“Saya telah merancang kepakaran khusus untuk orang yang berbeza dalam hidup saya selama dua dekad. Saya selalu menyimpannya untuk membuat sesuatu yang istimewa untuk seseorang, tetapi saya tidak pernah bermimpi bahawa saya boleh mempunyai saluran seperti HSN untuk menunjukkan kerja saya,” katanya. kata. Jadi apa yang boleh kita harapkan daripada pemilihan mimpi-datang yang benar? Barisan yang berpatutan Chenoweth (dari $ 29,95 hingga $ 299,95) termasuk campuran 31 cincin, rantai leher, gelang dan anting-anting yang mencerminkan keperibadian yang berbakat dengan grafik bintang dan berbentuk bulan, selain potongan yang menunjuk anak panah dan muzik nota.

Untuk inspirasi, dia berpaling kepada masa lalu dan masa depan. “Kami melakukan perkara-perkara yang sengaja dilakukan oleh para seniman itu, jadi setiap bahagian mempunyai cerita tentang hal itu dan mengapa saya merancangnya. Saya mempunyai beberapa potongan dari inspirasi dari ibu saya yang memakai kalung pada tahun 70-an. Saya mempunyai banyak tema anak panah kerana saya selalu berfikir, ‘Apa arah yang anda jalankan, Kristin? Di mana anda mahu pergi?’ “Katanya. “Apa yang saya sukai dengan keping ini ialah kenyataan mereka tetapi mereka klasik, bergaya.”

BERKAITAN: Tonton Kristin Chenoweth Buat Conan Cry

Chenoweth memanggil koleksi lukisan reka bentuk “bayi” beliau, dan juga membandingkan pungutan koleksi bersama dengan satu lagi keghairahannya: “Seperti ketika anda menulis sebuah lagu Beberapa lagu yang anda suka lebih baik daripada yang lain. Saya teruja, saya fikir saya betul-betul di mana saya perlu bersama dengannya. ” Jangan fikir dia tidak boleh memilih item kegemaran dari kumpulan, walaupun. “Ia adalah kalung panah [di bawah] yang datang bersama-sama tentang tulang kolar anda, bahagian kedua anak panah itu jatuh, jadi anda boleh memakai baju ini, anda boleh memakai seluar jeans, anda boleh memakainya dengan gaun, “tambahnya. telah berlapis dengan beberapa bahagian lain, tetapi walaupun saya sendiri berfikir ia adalah tampalan hebat – ia adalah peringatan ketika saya melihat ke bawah dan saya melihatnya bukan hanya di mana saya menuju, tetapi ke mana saya pergi. “

Matlamat utama beliau dengan usaha ini? “Saya mahu orang dalam 20 tahun melihat kembali gambar dengan beberapa keping saya di dalamnya dan berkata, ‘Oh, ia masih berfungsi!”

BERKAITAN: 11 Perkara Menonton di TV pada bulan Disember

Tangkap Chenoweth membuat debutnya HSN pada hari Jumaat, 4 Disember semasa permulaan khas dua jam pada pukul 7 malam. ET-dan lihat beberapa ciptaannya di bawah.

Kristin Chenoweth HSN
Kesopanan

Kalung Y-drop panah, $ 60; hsn.com

Kristin Chenoweth HSN
Kesopanan

Kalung jatuh bintang, $ 40; hsn.com

Kristin Chenoweth HSN
Kesopanan

Bar dan anting rantai, $ 40; hsn.com

Kristin Chenoweth HSN
Kesopanan

Cincin utama, $ 40; hsn.com.

BERKAITAN: Tonton Grease: Live Cast Jive Tangan di Trailer Pertama

Kristin Chenoweth HSN
Kesopanan

Gelang sarung tangan muzik skala, $ 300; hsn.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map