Apakah Carrie Underwood bernilai bersih?

Carrie Underwood menangkap peminatnya cara jaga minggu ini apabila dia mengumumkan dia hamil – ini hanya satu hari selepas beberapa komen beliau tentang mempunyai bayi selepas usia 35 menyalakan bantahan sengit.

Adakah kita menyebut dia juga melepaskan album baru? Dan dia akan mengadakan lawatan besar-besaran tidak lama lagi? Bilakah wanita ini berehat??

Tidak hairanlah dengan etika kerja seperti itu, dia mendapat akaun bank untuk menyokongnya.

Carrie Underwood net worth lead
Gilbert Carrasquillo

Menurut Yang terkaya, Underwood bernilai bersih jam di pada $ 55 juta yang mengagumkan. Jumlah yang besar untuk citarasa muzik negara yang semakin berat, terutamanya memandangkan beliau memulakan kariernya dalam pertandingan TV realiti. Underwood telah jauh dari dia American Idol hari, dan sebahagian besar wangnya datang dari jualan tiket turnya.

BERKAITAN: Ulasan Carrie Underwood Mengenai Peminat Fertility Leave Dibahagi

Pada tahun 2012 sahaja, dia membuat $ 29.2 juta daripada Blown Away lawatan, jadi tidak hairanlah bahawa dia gatal untuk memulakan 2019 Cry Pretty pelancongan, walaupun semasa mengandung.

Carrie Underwood net worth embed
Mosenfelder Tim

Dengan jenis pemacu dan lawatan di kaki langit, kami yakin bahawa jumlah nilai bersih hanya akan terus berkembang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 52

map