Apakah Deal Dengan Maskara Younique Semua Kawan Facebook Anda Menjual?

Fakta: Sekiranya orang dari sekolah menengah anda tidak mengambil alih suapan Facebook anda dengan foto pertunangan, pengumuman bayi, atau kemas kini status politik yang salah, kemungkinannya, mereka mungkin menjual Maskara 3D Serat Younique ke seluruh senarai sahabat mereka . Selepas menatal melalui satu lagi sebelum / selepas pos yang dizum masuk di kawasan mata, kami mula tertanya-tanya: apa yang memberi?

Sebagaimana ternyata, Lauren dari ahli kelas anda telah menyertai jenama itu sebagai Penyampai Younique, dan konsep itu sebenarnya agak keren. Sama seperti model Avon Lady, setiap jualan yang dibuat oleh Younique Presenter menghasilkan beberapa komisen yang serius, yang tiba di dalam akaun anda dalam masa tiga jam dari transaksi. Sebagai tambahan kepada parti-parti solek yang dicuba dan benar, di mana anda boleh menjemput rakan-rakan terdekat anda untuk mencontoh dan membeli barang-barang, anda akan disiapkan dengan laman e-dagang anda sendiri yang anda boleh akses dari mana saja, dan akan mempunyai keupayaan untuk menjadi tuan rumah “parti maya,” yang boleh menjelaskan beberapa acara baru-baru ini menjemput anda mungkin mendapat.

Panjang Lashes Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Bolehkah Vaseline Sebenarnya Buat bulu mata anda berkembang lebih lama?

Usaha perniagaan mengetepikan, maskara itu sendiri sebenarnya cukup manis. Ia berfungsi seperti maskara serat tradisional anda, tetapi disuntik dengan perapi khasiat untuk meninggalkan set semula jadi anda yang sihat dan lembap. Mula dengan memohon lapisan Gel Pemindahan ke bulu mata anda, kemudian lapisan serat di bahagian atas sehingga anda mencapai panjang pilihan anda. Akhirnya, masukkan serat ke tempat dengan lapisan gel, kemudian beralih ke mata yang lain-kerana formula itu mengering dengan cepat, kami mencadangkan satu mata pada satu masa. Beli set itu untuk $ 29 di youniqueproducts.com sekarang, atau hantar mesej kepada gadis itu dari kelas matematik yang belum anda bicarakan dalam 15 tahun untuk menghubungkan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 75

map