Apakah Nama Sebenar Cardi B?

Rapper Chart-topping Cardi B (aka Bartier Cardi) pastinya mempunyai nama panggung yang tidak dapat dilupakan.

Pemain berusia 25 tahun mendedahkan asal usul monikernya yang diilhamkan pada November lalu, memberitahu Wendy Williams bahawa ia berasal dari nama panggilan keluarga. “Nama kakak saya ialah Hennessy, jadi semua orang pernah menjadi seperti ‘Bacardi’ kepada saya,” jelasnya. “Kemudian saya memendekkannya ke Cardi B. The ‘B’ bermaksud apa sahaja, bergantung pada hari … cantik atau pembuli.”

Cardi B Lead
Jamie McCarthy / Getty Images untuk Marc Jacobs

Nah, seseorang boleh menduga bahawa “B” bermaksud sesuatu yang lain: permulaan pertama nama pertama beliau yang sebenar. Orang asli Bronx dilahirkan (menunggu untuknya) … Belcalis Almanzar, diucapkan Bell-cal-is.

Cardi, yang dilahirkan di ibu negara Trinidad dan bapa Dominika, hanya berkata yang paling dekat dengan panggilannya dengan nama yang diberikan kepadanya. “Tiada siapa yang memanggil saya Belcalis kecuali untuk keluargaku, ibu saya dan ayah saya,” katanya kepada Williams.

Offset tunangan Cardi juga menggunakan nama panggung: Dia dilahirkan Kiari Kendrell Cephus. Jadi … apabila mereka berkahwin, adakah dia akan menjadi Cephus Belcalis? Cardi C? Atau mungkin Offset akan pergi jalan Kiari Almanzar? Hanya masa akan menentukan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 50

map