Apakah Nama Tengah Bayi Kylie Jenner? Kami Sekarang Tahu Moniker Penuh

Dan saga terus …

Dunia tidak pernah dilaburkan lebih banyak dalam nama bayi daripada sekarang, minggu yang Kylie Jenner dan anak perempuan Travis Scott membuat debutnya virus.

Selama beberapa hari, pengguna media sosial memainkan teori tentang moniker bayi dan ramai yang menetap di “Butterfly” atau nama yang berkaitan dengan kupu-kupu (walaupun protes saya sebaliknya).

Pada hari Selasa, Jenner meletakkan beberapa rasa ingin tahu kami untuk berehat ketika dia memaparkan foto pertama bayinya dan mendedahkan nama uniknya: Stormi.

Kemudian pada hari itu, Kylie mengemas kini jawatan itu untuk memasukkan nama terakhir Stormi, yang (seperti yang diharapkan) bukan Scott atau Jenner, tetapi nama sebenarnya Scott: Webster.

stormi ����

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Satu-satunya elemen yang jelas tidak hadir ialah nama tengah Stormi, yang sekarang kita ketahui adalah … tidak wujud!

E! melaporkan bahawa bayi Webster tidak mempunyai nama tengah-jadi tidak ada peluang “Butterfly” membuat debutnya yang lama ditunggu-tunggu (sudah waktunya untuk melepaskan, lelaki).

Sekiranya anda tertanya-tanya, semua wanita asal Kar-Jenners lakukan mempunyai nama tengah; Walau bagaimanapun, Kylie adalah satu-satunya yang mengekalkan tradisi “K”. Nama penuh ibu pertama ialah Kylie Kristen Jenner, dinamakan sempena mama Kris.

Kris Jenner melepasi nama tengahnya, kepada anak sulungnya, Kourtney Mary Kardashian. Nama tengah Kim Kardashian West adalah Noel, Khloé Kardashian adalah Alexandra, dan Kendall Jenner adalah Nicole.

Bagi Kourtney dan anak-anak Kim-sepupu Stormi?

Tiga anak Kourtney masing-masing mempunyai nama tengah-Mason Dash Disick, Reign Aston Disick, dan Penelope Scotland Disick-sedangkan North West, Saint West, dan ketibaan baru Chicago Barat semuanya tidak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 3

map