Apakah Nilai Bersih Cher?

Cher: Pelakon ikonik, penyanyi, penari, tweeter-dan, ternyata, wanita yang sangat kaya.

Bintang berusia 72 tahun Mamma Mia! Di sini kita pergi Sekali lagi telah bekerja di industri selama beberapa dekad, mengumpulkan banyak kekayaan yang mengagumkan di sepanjang jalan. Sekiranya dia menerima 130 anugerah, lima album platinum bersertifikat, atau halaman IMDB yang panjang tidak menunjukkan kemasyhurannya, ia pasti bernilai bersih.

Menurut Yang terkaya, Nilai bersih Cher adalah kira-kira $ 305 juta.

Cher lead
Tara Ziemba

Nombor itu sendiri mengejutkan, tetapi ia tidak sukar untuk melihat bagaimana dia memperolehnya. Cher telah bekerja keras dalam perhatiannya sejak remaja.

Impaknya terhadap Hollywood jelas, sama ada menerusi tayangan Sonny dan Cher, kerja di skrin perak dalam filem seperti Topeng, Moonstruck, Mermaids, dan Burlesque, residen Vegasnya, atau 25 album studio dia jatuh.

BERKAITAN: Musical Life Cher secara rasmi ditetapkan untuk Broadway

Paling baru-baru ini, dia memimpin di Mamma Mia! sekuel, bersama Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Lily James, dan lain-lain.

Cher Mamma Mia embed
Stuart C. Wilson

Ia cukup selamat untuk mengatakan bahawa ini tidak akan menjadi kali terakhir kita melihatnya dalam perhatian, kerana dia seolah-olah tinggal di sana. Dengan begitu banyak projek, kita tidak akan terkejut jika $ 305 juta membengkak lebih besar dalam masa terdekat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 83

map