Apakah Pete Davidson Bernilai Bersih?

Saturday Night Live Bintang pelakon Pete Davidson telah bangkit sejak hubungannya dengan penyanyi Ariana Grande pergi dari “kasual” menjadi cincin pertunangan 3 karat dalam beberapa hari. Selain daripada beliau SNL persembahan manggung dan A-list sekalipun, apa yang kita benar-benar tahu tentang 24 tahun?

Nah, berdasarkan laporan bahawa dia meletakkan $ 100k pada cincin Grande, kewangannya kelihatan seperti A-OK. Walaupun gaji yang agak kecil iaitu SNL ahli pelakon, Davidson mempunyai nilai bersih yang dilaporkan sebanyak $ 500,000. (Grande’s adalah $ 45 juta, dengan cara.)

69th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals
John Shearer / Getty Images

Tidak seperti rakan seperjuangan Kate McKinnon dan Aidy Bryant, Davidson tidak banyak membuat kerja-kerja filem dan televisyen di luar persembahan pelbagai (dia telah datang kecil dalam Keretapi kereta api), tetapi itu seolah-olah berubah. Segar dari musim keempatnya SNL, Pete mempunyai dua filem yang dijadualkan untuk dibebaskan tahun ini: Tetapkannya dan Tempat Pergi.

Oleh itu, kerjayanya jelas pergi ke tempat-tempat (tidak ada pun yang dimaksudkan), dan kehidupan pribadinya sedang dinaikkan, tetapi, um, adakah dia benar-benar menghabiskan 20% daripada nilai bersihnya pada cincin untuk teman wanitanya seminggu? Sekiranya dia mengekalkan tabiat ini, kita boleh mempunyai situasi Nicolas Cage di tangan kita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map