Apakah Wang Bersih Prince Harry?

Kita tahu, kita tahu. Lebih banyak lagi kepada Putera Harry daripada senyuman kacak dan hakikat bahawa dia seorang raja British, tetapi tidak, bukan sebahagian daripada rayuan itu? Mari kita tidak menghindarinya: semua orang ingin tahu tentang kekayaan keluarga yang terkenal itu (FYI, nilai bersih kolektif mereka adalah $ 88 bilion, menurut Forbes). 

Sekiranya anda terlupa, para bangsawan hidup aman seperti Estet Mahkota, yang bermaksud bahawa kebanyakan nilai mereka ditemui dalam sifat bertaraf dunia mereka seperti Buckingham Palace dan koleksi seni dan permata yang mantap (hello, Princess Diana’s Spencer mahkota ). Ya, kita telah mengetahui bahawa harta bersih isterinya Meghan Markle baru dianggarkan sekitar $ 5 juta. Dan ya, kami telah mengetahui bahawa Puteri Charlotte bernilai $ 1 bilion lebih kepada ekonomi British daripada Putera George. Tetapi apa yang berlaku dengan Harry?

Putera Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Kolam / Samir Hussein / Getty Images

Walaupun royal lain bergantung kepada sifat dan harta tanah yang dinyatakan di atas, Harry, 33, dan adik lelakinya, Prince William, 36, mempunyai situasi istimewa memandangkan mereka mewarisi kekayaan dari ibu mereka yang terakhir, Diana. Menurut Forbes, saudara-saudara itu mula menerima $ 450,000 setahun selepas bertukar menjadi 25, dan apabila mereka memukul 30, mereka menerima bahagian utama sama sekali, yang dipercayai bernilai kira-kira $ 14 juta. Kerana 10 tahun berkhidmat di Angkatan Udara Diraja, Harry memperoleh kira-kira $ 53,000 setahun, menurut a Forbes laporan. Dan jika itu tidak cukup, dia dan William dilaporkan mewarisi perhiasan Diana, yang mempunyai nilai yang tidak diketahui. 

BERKAITAN: Setengah-Megat Meghan Markle Dia akan menyalahkannya jika Bapa mereka Mati

Oleh itu, apakah tepatnya nilai bersihnya? Dianggarkan $ 25 juta, walaupun mengikut Wang, laporan lain menganggarkan ia setinggi $ 40 juta. Mengambil kira kos perkahwinan Harry dan Markle sekitar $ 34 juta, selamat untuk mengatakan anggaran $ 88 bilion dalam aset keluarga berguna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 16 = 17

map