App Baru Ini Akan Mengubah Anda Ke Master Sale Contoh

Apa-apa fesyen yang menyukai New Yorker tahu bahawa jualan sampel adalah tempat utama untuk mencari kepingan pereka di sebahagian kecil daripada harga runcit mereka.

Tetapi mana-mana fesyen yang menyukai New Yorker juga tahu bahawa tidak selalunya mudah tersandung pada jualan yang berharga, baik, dan benar-benar pantas. Untuk mendapatkan sudu di jualan sampel terbaik di bandar, kami sering beralih kepada ulasan blog harian, senarai pelanggan individu, dan syarikat tuan rumah seperti 260 Jualan Sampel. Tetapi kita masih belum menemui kaedah yang komprehensif untuk menavigasi dunia jualan sampel tanpa perlu mendaftar untuk setiap e-mel e-mel pereka … sehingga kami menjumpai ShopDrop, itu. 

Apl baru-baru ini dilancarkan dan mudah digunakan mempunyai semua yang anda perlukan untuk pergi dari novell jualan sampel ke wizard hanya dengan beberapa pili. Berdasarkan lokasi anda (sekarang di New York City sahaja), ia mendapat jualan semasa dan akan datang yang terdekat, memberikan butiran dan rekap ringkas mengenai apa yang boleh anda harapkan berdasarkan jualan masa lalu label. Ia juga membolehkan anda menambah acara itu ke kalendar anda dan menjemput rakan-rakan fanatik jualan anda untuk menyertai anda di belanja anda. 

VIDEO: Lihat Diary Week Fashion Week di Peyton List

 

Untuk pengasas aplikasi, Estee Goldschmidt, matlamatnya adalah mudah. “Kami cuba menjadikan pengalaman itu sebagai lancar yang mungkin untuk pembeli,” katanya InStyle. “Sudah menjadi teliti untuk mengintegrasikan maklumat jualan sampel ke dalam kalendar anda dari e-mel anda, tetapi ShopDrop membuat keseronokan jualan sampel mudah, mudah, dan tanpa kerumitan.” 

Sumber tim aplikasi menjual maklumat dari tapak jenama, blog, dan senarai e-mel, menyatukan semua itu ke dalam satu tempat. Dan mereka sentiasa mengawasi penjualan baru yang muncul, membawa mereka ke perhatian pengguna melalui pemberitahuan push. “Kami bernasib baik apabila kami mendapat notis selama dua minggu mengenai penjualan sampel, kerana jenama sering menunggu sehingga minit terakhir mengumumkannya,” kata Goldschmidt. “Jadi untuk memastikan kami menyediakan senarai yang paling komprehensif, kami mengemas kini ShopDrop setiap hari dan kami berhasrat untuk menyenaraikan jenama yang menawarkan diskaun antara 60 dan 90 peratus, kerana di sinilah pengguna kami mendapat nilai sebenar.” 

! ️Mark kalendar anda! ️ Reiss London Contoh Jualan berlaku tidak lama lagi! �� ��: 9 Okt – 14 Okt ��: 260 5th Ave

Satu jawatan yang dikongsi oleh SalesDrop Sample Sales (@shopdropapp) pada

ShopDrop pada masa ini membolehkan pengguna berkongsi maklumat mengenai pengalaman membeli-belah mereka di bahagian komen, dan Goldschmidt merancang untuk mengembangkan perbincangan selanjutnya. “Pada masa ini, orang dapat menyemak jualan di aplikasinya dan memberi komen tentang apa yang mereka dapati-tetapi tidak lama lagi mereka juga akan dapat menambah gambar dan video barangan itu,” katanya. “Kami juga mengkaji 4-5 jualan sampel di blog kami setiap minggu, dan itu disepadukan ke dalam aplikasi, juga.”

Lebih jauh lagi, Goldschmidt mahu menukar permainan jualan sampel dengan cara yang lebih besar. “Kami berharap dapat mengintegrasikan data mengenai pembeli ke titik di mana kami boleh memiliki pembeli RSVP untuk slot masa tertentu untuk mengelakkan kekacauan, membuat mereka memilih barangan, membayar telefon mereka, dan mendapat ganjaran,” katanya. “Kami telah menguji bahawa pada jualan Tracy Reese dan Parker, dan kami sedang bekerja dengan Halston Heritage untuk menawarkan tawaran istimewa seperti akses awal, hadiah dengan pembelian, dan diskaun tambahan untuk pengguna ShopDrop.”

Sekarang bunyi itu banyak lebih baik daripada menggali sebuah tong raksasa gaya yang rosak dari dua musim lalu, bukan?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 28

map