App Ini Bolehkah Menjadikan Anda Gincu dalam Mana-mana Shade

Pernah berpindah majalah, lihat model, dan berasa seperti anda akan mati untuk mengetahui gincu yang tepat yang dia pakai? Atau mungkin anda melihat selendang di kedai yang kelihatan begitu baik terhadap kulit anda yang anda fikir ia juga akan membuat warna bibir hebat? Jika anda pernah berharap anda mempunyai aplikasi (atau jin) untuk mencari warna itu, hasrat anda kini diberikan.

BERKAITAN: Balsem Bibir Tinted Terbaik untuk Mendapatkan Anda Melalui Musim Sejuk

Temui Flawless, aplikasi kecantikan genius baru yang membolehkan anda mencari gincu di hampir mana-mana naungan … atau, jika tidak ada, membolehkan anda membuat warna tersuai anda sendiri. Pencipta Chris Merkle telah membangunkan aplikasi itu apabila bekas teman wanitanya tidak dapat mencari warna tertentu yang dia cari. Jadi bagaimana ia berfungsi? Mula-mula, anda mengambil gambar warna yang anda suka (sama ada anda mengintipnya di buah delima atau sofa) dan aplikasi menganalisis naungan dan menyesuaikannya dengan ribuan pilihan dalam pangkalan datanya. Walaupun anda tidak boleh membeli gincu secara langsung dari aplikasi, ia akan memberi anda pelbagai pilihan dari pelbagai jenama dan pada pelbagai titik harga. Jika anda memilih untuk pergi ke laluan khusus, anda boleh membuat campuran asli yang akan dihantar dalam masa tujuh hingga sepuluh hari. Sama ada formula kegemaran anda dihentikan atau anda ingin mencipta warna yang unik untuk pengiring pengantin anda dipakai pada perkahwinan anda, aplikasinya akan membantu anda mencetak padanan sempurna anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 82

map