Arahan Ikea yang Dilancarkan di Cara Membuat Jon Gaya Anda Sendiri Snow

Jon Snow mungkin Raja di Utara, tetapi seperti anda, dia juga kedai-kedai di Ikea-baik, sekurang-kurangnya pereka kostum Michele Clapton tidak. The Game of Thrones pereka mendedahkan bahawa tanjung salju sebenarnya diperbuat daripada permaidani Ikea yang dipotong, dan kini jenama perabot Sweden menjadikannya lebih mudah berbanding sebelum ini untuk anda berpakaian seperti White Wolf Halloween ini.

Jon Snow Fur Cape
HBO

Pertama, ambil permaidani kulit kambing Ikea seperti Rens ($ 30; ikea.com) atau Tejn ($ 15; ikea.com), dan kemudian ikuti arahan ini untuk menjadikannya jubah gaya Jon Snow. Menggunakan sepasang gunting, potong kepala dan bahu anda di tengah-tengah permaidani, dan letakkan di atas kepala anda untuk kehangatan Utara.

Jon Snow Cape Instructions
Kesopanan IKEA

Sudah tentu, untuk sepenuhnya menyiapkan Raja anda di kostum Utara, anda juga akan memerlukan jubah hitam, pedang Valyrian-steel, dan “Saya telah melihat beberapa ekspresi muka” yang datang dari mengambil pisau di dalam hati oleh lelaki anda sendiri.

BERKAITAN: Game of Thrones Mungkin Telah Sahaja Teori Utama Mengenai Jon Snow

Winter (dan Halloween) akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 49 =

map