Ariana Grande Cuti Bebas dari Tanda Tangan Tangannya dalam Video Muzik Baru

Sesetengah wanita jarang dilihat tanpa gincu, tetapi untuk Ariana Grande ia adalah ekor kuda yang dia tetap benar. Dalam video muzik barunya untuk “Woman Dangerous,” yang dikeluarkan awal hari ini, penyanyi ukuran pint mengejutkan para peminat dengan menumbangkan gaya tandatangannya dan membiarkan rambutnya turun. 

Dalam klip sultry untuk album tunggal yang akan datang dengan nama yang sama, keluar pada 20 Mei, mane panjang coklat, Grande yang agak lurus dengan hujung panjang melengkung.

Walaupun terdapat banyak spekulasi tentang mengapa penyanyi selalu melihat dengan kuda yang tinggi, ternyata dia memakainya untuk menyelesaikan masalah wanita dengan pengalaman rambut berwarna terlalu kerap. Kembali pada tahun 2014, Grande berkongsi di Facebook bahawa gaya (dan sedikit bantuan dari peluasan) menjadi dia pergi kerana rambut sebenarnya telah rosak dari memerah dua minggu untuk peranannya sebagai Cat pada Sam & Cat.

Walau apa pun alasan Grande memutuskan untuk akhirnya membebaskan diri dari pandangannya yang biasa, kami berharap dapat melihat batu-batu yang lebih cantik.

Tonton video di bawah ini untuk melihat sepenuhnya gaya barunya. 

BERKAITAN: Ariana Grande menyamar sebagai Britney Spears dan Rihanna Saturday Night Live  

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map