Ariana Grande Hanya Membuat Perubahan Rambut Terlibat Besar

Jika Pete Davidson pergi platinum untuk menyalin tunangnya, nampaknya dia perlu mengambil beberapa rambut berwarna ungu. Ariana Grande kini mempunyai rambut lavender. 

Penyanyi itu mendokumenkan warna rambutnya yang baru dengan cara yang sama kita semua memberi dunia kepalanya sehingga kita membuat perubahan besar-dia meletakkannya di Instagram. Berdasarkan pada tagnya, nampaknya ahli silap mata selebriti Josh Liu bertanggungjawab untuk kerja pewarna.

Warna pastel yang mengejutkan bukan perubahan rambutnya yang paling drastik. Itu mungkin berlaku ketika dia berambut pirang di tempat pertama. Grande menjadi ungu sekali sebelum ini, tetapi ia adalah rambut palsu dengan bangs tumpul, jadi jelas dia peminat rupa. 

lavender

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

Dia juga kelihatan mengenakan pakaian ketika dia meninggalkan apartmennya di New York City. 

Ariana Grande Purple Hair
247PAPS.TV / SplashNews.com

Walaupun mengubah warna rambutnya, Ariana Grande menyimpan panjangnya sama. Daripada debutnya warna rambut dalam gaya tandatangannya-ekor kuda yang tinggi-dia meninggalkan rambutnya panjang, anggun dan super lurus. 

Bolehkah ini menjadi sekilas pilihan rambut perkahwinannya? Hanya masa (dan mungkin Pete Davidson) akan memberitahu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 37

map